enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 27> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da tikvice su se pravo povratile godi im sad vrijeme.meni su jos i paradajzi ludo krenuli rasti i cvjetati to se vrt zuti od cvjetova,mislim se sta ces mi sad kad ne mozes uzreti. |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako je još sve živo
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Nona,kod tebe još uvjek sve prekrasno,kao da ide proljeće, a ne zima!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona, sad vam zavidim! Moj vrt su već preorali... samo da mi je znati kamo su žurili!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, još ti je lijepo povrće u vrtu. Jel to znači da ne oreš vrt u jesen niti ne gnojiš nego samo frezaš u proljeće? Kad ga pognojiš i čime?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da mm nije poorao vrt kao svake jeseni , kod nas je dosta dobra zemlja ali kad ima dosta oborina bude nabijena, kako je ove godine bila suša zemlja je rahla kao nikad do sada, dio gdje je bio krompir mm je samo pofrezao i ja sam posadila crveni luk i češnjak , salatu sam presadila jedan red uz cijelu dužinu vrta, a ova koja je ostala gdje je nikla se već polako zavija u glavice, kad sam vadila luk dosta sam glavica ostavila što slučajno što namjerno tako da sad imamo stalno mladog luka, planiramo orat ali dok je još ovako lijepo žao mi je, tek kad cjelodnevna temperatura bude u minusu, inače gnojimo nekoliko godina starim prerađenim gnojem od peradi koji smo kupili, imamo još dosta veliku hrpu, ne rasipam po cijelom vrtu nego stavljam kad sadim svkoj sadnici jednu šaku
|
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona gdje si kupila taj pileći gnoj? Ja sam kupila kokošije pelete u Kalii pa kad sadim stavim dvije šake u rupu, na to zemlju pa biljku. Na vreći piše da je dozvoljen taj gnoj u organskom uzgoju.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam ga kod privatnika koji uzgaja perad, to je isto samo su ti peleti presani od ovog što ja imam
|
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E super, znači dobro radim, a to mi je puno jednostavnije. Hvala, Nona!
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nonice,kako mi se sviđaju ti tvoji domači dajzekikoji su to, i zanima me ona prugasta tikvica, jaaaako
...i oko oranja vrta...nikad ne orem na jesen, čisto iz razloga jer se mikroorganizmi koji se nalaze ispod zemlje, a znAMO S oni razrađuju tu zemlju...onako izokrenut...izloženi su smrzavanju...i tu se radi greška od davnina.Tak se uvijek radilo, al nova saznanja govore to što sam navela.Na prolječe samo isfrezamo zemlju i pognojimo..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pošaljem ti sjeme i jednih i drugih , što se tiće oranja meni je to jasno ali kako objasniti mm kad se to tako oduvijek radi kao da izmrzne zemlja
|
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
povrtnjak ti je predivan,svaka čast
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni povrtnjak
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |