Argentina |
Odgovori | Stranica <1 4344454647> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo vas je pratiti uz krasne opise i slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna je reportaža,bez obzira što sam to sve vidjela iz tvog ugla slikanja je kao da vidim nešto novo,pozdrav za sve puttnike,ja ću se javnut sa slikama kad ozdravim
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pratim i ovaj dio putopisa, a ekipi želim sretan povratak
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet jedan krasan nastavak tvoje priče. Drago mi vas je vidjeti u društvo vaših najdražih i naše Sarajke i prisjetiti se mjesta gdje smo ekipno šetali i uživali. Svima jedan veliki pozdrav i dobru zabavu na povratku u Lič.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Alic-Tadic
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas uzivam svama !
|
|
Alic-Tadic
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno mi je vidit svoje tete i sestre !!
|
|
Alic-Tadic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim vas !
|
|
dr.žislav
Odrastao grm Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Umorni i šmrcavi,nakon sedam dana, 1.700 pređenih kilometara, svakodnevnog buđenja prije 6 ujutro, ali sretni i zadovoljni, puni dojmova vratili smo se u Zagreb.
U svoje ime i u ime Seke, Bebe, Branimira i Mare zahvaljujem svim dobrim ljudima na gostoprimstvu i ljubavi koju su nam pružili. Također zahvaljujemo svima koji nas prate putem ovog foruma. Danas sam preumoran za nastavak reportaže, ali sutra je novi dan, a materijala za reportažu ima napretek i jedva čekam nastavak priče. Za danas stavljam jednu sliku koju sam naslovio:Pozdrav iz Fužina. |
|
Alic-Tadic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvla tebi na turneji i dobro nam dosli u Zgb.Zagrljaj iz Argentine !
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Držislave na ovoj lijepoj reportaži sa tvojom sekom !!! Vjerujem da van je bilo predobro, jer slike upravo to pokazuju !! Kako smo mi bili puni dojmova iz Argentine tako će se i seka sa kčeri vratiti puna dojmova iz Bosne i Hercegovine ali i Hrvatske !! Ovu sliku moram ponoviti, slapovi u Jajcu me uvijek oduševe, a ovaj plato je fantastičan !! Šteta kaj se niste slikali na njemu !! Al nešto morate ostaviti za neki drugi put !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je ova slika Seke i Bebe na Vrelu! |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na platou još traju radovi, tako da se ne može doći na njega. Vjerojatno će biti otvoren za sezonu, a ja se nadam da ću ponovi biti tamo i samo za tebe napraviti par slika. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna reportaža, lijepe slike poznatih mjesta, Jajce je sada još ljepše..
Putnicima Seki, Bebi, Branimiru i Mari tebi Puno pozdrava
|
|
Rijeka
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo se izgubio kontinuitet našeg putovanja pa je vrijeme da vratim stvari na svoje mjesto. U mojoj reportaži stali smo u Etnografskom muzeju samostana Rami-Šćit.
Nakon Rame, budući da se noć već polako spuštala, a osim noći počeo je padati i snijeg, mi već pomalo umorni i podosta gladni najkraćim putem smo se uputili u Livno. U Livnu nas je dočekala sestrična Mirna. Cure su se odmah primile pripreme večere. Nakon večere okupili smo se oko peći i razgovarali do duboko u noć. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U četvratk ujutro Livno je osvanulo pod snijegom,
a to je za nas gorane domaća atmosfera. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U snijegu je najviše uživala Seka, koja je posljednji put vidjela snijeg prije 10 godina.
Nije mogla sjediti u kući već je odmah ujutro istrčala van i odšetala do Dumana - izvor rijeke Ričine. Rijeka doslovno izvire iz stijene. Ričina teće kroz grad, puna je pastrva, a u ovo doba godine puna je vode. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kasnije, kada smo se svi okupili krenuli smo put groblja da se podjestimo na naše predtke. Ovo je grobnica našeg pradjeda i prabake (Ivo i Kata), te neke od njihove djece, snaha i unuka.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Livanjsko groblje smješteno je na lokaciji Gorica, gdje se nalazi istoimeni franjevački samostan
Pogled s kora na unutrašnjost samostanske crkve Svetog Petra i Pavla iz 1854. godine. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U i uz samostan nalazi se Franjevački muzej i galerija Gorica Livno, koja djeluje kao kompleksna ustanova u kojoj se čuva kulturno-povijesna baština od prapovijesnih razdoblja do novijeg doba.
Posebno mjesto zauzima Galerija slika Gabrijela Jurkića iz koje donosim nekoliko slika. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U dvorištu muzeja smješten je dio arheološkog postava. Meni je za oko zapao ovaj vodovod iz 1. stoljeća.
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |