Moje torte |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Suzizana
Nedavno posijan Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 20:53 |
kako volim raditi torte, a pogotovo ih ukrašavati i tako razveseljavati prijatelje i njihovu dječicu to mi je postao hobi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatke su ti torte......jel su ukrasene fondanom ili je to neka druga masa?
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj hobi je baš lijep. Sigurno sa svojim tortama jako uveseljavaš dječicu, a i odrasle
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je je fondan-ticino ali ga sama mjesim i bojam. jest da nekad traje danima i boli kičma al me baš opušta (psihički) i veseli. uglavnom gotovo do samog kraja nemam ideju kako će koja torta izgledati. sve se nekak složi u hodu. a najsretnija sam kad čujem komentare klinaca!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prava umjetnost!
Mora da su svi oko tebe presretni što te imaju!
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dobro ovo izgleda....moderno i mocno....
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, torte su ti fantastične!
I sama se volim igrati s njima. I ja radim sama ticino, ali po sjaju tvojih torti, rekla bih da je recept drugačiji. Ako ti nije teško (ili tajna) "dobaci" na pp tvoj recept. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjaje se od toga kaj ih premažem rakijom/rumom/nekim alkoholom ili vodom, a recept stiže na pp evo još |
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep hobi imaš!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo sve cestitke,i ja volim da previm torte i da ih ukresavam ali ne ovako dobro bravo
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima!
bit će još fotkica s ticinom a i starijih sa šlagom. uskoro imam tortu za moju kćer za pričest i jedva čekam da ju počnem raditi. naravno da u glavi nemam nikakvu gotovu ideju, nego kombinaciju više njih. nadam se da će dobro ispasti zbog nje! |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne torte,Suzizana.Prava remek djela.Ja sam probala samo jednom sa domaćim fondanom.Fondan mi je ispao super,ali nisam bila spretna u postavljanju istog na tortu.Odustala sam :) A,namučila sam se dok sam nabavila glicerin jestivi
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa treba samo malo prakse, namotaš ticino na valjak i prebaciš (odmotaš) ga polako preko torte. bitno da je torta ispod dobro zaglađena. kod nas (Zg) glicerina ima u svakoj apoteci.
|
|
Zagreb
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zagreb
|
|
Suzizana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne mislite da samo volim torte evo malo cvečki iz mog dvorišta u kojima isto jako uživam, ipak je ovo cvjetni forum
fotkice su od prošle godine moje brdo u proljeće kad pijem kavicu na terasi moj klematis i pustinjska ruža
|
|
Zagreb
|
|
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo!!!!! nemogu ni jednu izdvojiti , sve su predivne....ustvari,jednu samo mrvicu ispred svih,onu prvu, zbog imena....ma, sve su lijepe i odlično složene....do detaljčića....
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |