Moj kreativni apaurin |
Odgovori | Stranica <1 22232425> |
Korisnik | |
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzela sam obični akrilni kit za drvo od "Jub"-a u Peveca.Ima ga u nekoliko nijansi...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, hvala i svaka časst još jednom!
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh.namučila sam se...Već pola sata pokušavam "zalipit" ovde ovu moju prvu sospesso kutiju.Nadam se da vam se sviđa .
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam šta prije da pohvalim ,ovu kutiju ili vazu.Predobro je, vaza mi je tako drugacčija od ,vrlo elegantna, a kutica je bajka ,šta je ovo plavo ? Neka saloveta ili podmetać ili je iscrtano?
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lily-ovo plavo je:prvo sam obojala tamno plavom,pa stavila čipka-papir i oivičila "čipkom" od običnog print-papira kojeg sam izrupala sa "bušačem" (oprosti-ne mogu se sad sjetit kako se ta spravica točno zove)
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je ljepo ali vaza to je nešto neviđeno profiljena jednostavna prekrasna
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sospeso mi se jako svidja!
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Thania
|
|
dancika
Novo sjeme Pridružen: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prekrasni radovi, boce su mi fantastične
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NE znam koju bi stvar izdvojila, vaza sušper, akutija nmajsuper.
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,drage moje tete-salvete... |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tatjana!!!
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li se to ikome od vas događa-povremeno budem "izbačena" sa CIF-a i iznova se moram prijavljivat...Zašto?
|
|
lilana
Novo sjeme Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti prelepi narocito sospeso,mozes li mi reci gde si nabavila termofoliju ili kako se vec zove
pozdrav |
|
tatjana.bajcic
Novo sjeme Pridružen: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MAMINA NISI SAMO TI, JAMALO MALO MORAM NANOVO PRIJAVLJIVATI, ALI SAM MOLILA ADMINISTRATORICU PČELICu I ONA MI JE NAPOKON SREDILA, JER NIKAKVE PRIJAVE NISU VAŽILE, JEDNOSTAVNOME NIJE UKLJUČIVALO. radovi su ti super, ono cviječe kako si to napravila od fimo ili koje druge mase, pa lakirala i pekla.
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Oprostite drage Lilana i TB...opet isti problem-izbacilo me sa Cif-a.U zadnje vrijeme dosta radim One stroke painting,dakle samo slikanje a ono ne spada u ovu temu.
Lilana,drago mi je da ti sviđaju moji radovi!Hvala najljepša!Termofoliju sam nabavila u Splitu u trgovini art i hobi materijala.Neko kaže da se umjesto termofolije može koristiti grafofolija.Ja to nisam probala tako da ti ne mogu prenijeti moja iskustva. |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(1)
|
TB-hvala i tebi !
Ovo cvijeće je rađeno u tehnici SOSPESSO TRANSPARENTE. Radi se isto o nekoj vrsti decoupagea: motivi sa tanjeg decoupage papira lijepe se na termofoliju.Zatim se ti motivi izrežu i kratko zagrijavaju iznad male voštane svijeće.Dok je još toplo,oblikuje se drvenim štapićem sa kuglicom na vrhu da bi se dobile udubine u toj termofoliji.U stvari se ide za tim da se dobije ona treća dimenzija koju motiv(kao npr. na ovom cvijeću latica ) zahtijeva. Interesantno je da se motiv može lijepit na foliju i ispod folije tj. motiv se lijepi licem prema dole pa se kasnije dobije taj efekt lakiranosti. |
|
Odgovori | Stranica <1 22232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |