Pakujac |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 18:02 |
Uskoro ce dozrijet sjeme mog pakujca "Nora Barlow" pa ako netko hoce sjeme neka se javi na PP
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pronaso sam svoju sliku
|
|
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovo su cahure.Samo me zanima da li kako da pokupi sjemenke?
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Plantek,ovako bi trebalo izgledati prije nego ga pobereš.Znači mora biti smeđe i suho,naravno da ga bereš po suhom vremenu.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,hvala ti shasha.Ako ih posadim ove godine,hoce cvjetat iduce?Kojeg ti imas?Mogli bi napravit malu zamjenu
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantek,ja sam ove godine kupila jedan pakujac tako da nemam iskustva sa njim.Dobila sam nešto sjemena no nije mi niknulo.Sve si mislim sad negdje posijati jedan dio tog sjemena pa možda bude šta sljedeće godine.Za zamjenu sam uvijek,pogotovo što je ovaj tvoj preljep.Slika mog bi trebala biti među slikama mog dvorišta.Uglavnom,moj nije ko tvoj,nije dupli.
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantlover, sjeme slobodno posij sada kad dozrije i iduće godine imaš biljke u cvatu. Osim toga, on će se i sam posijati jer će ti sigurno koja sjemenčica pasti na zemlju.
Nemoj slučajno zaboraviti na mene pa mi sačuvaj i pošalji koju sjemenku ovog tvog prekrasnog pakujca.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu se i ja javiti? Prekrasan je,ja sam nabavila sjeme duplog plavog pa kad mi nikne (ako nikne) mogu ti poslati
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,vama saljem kada ce dozrijet.Nadam se da ce ih biti dovoljno za sve vas
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu se ja javiti za koje zrnce?
kad se ti vrhovi posuse onda ce se i otvoriti tj. napuknuti pa ga samo okrenes i skupis crna zrnca iz tih cahurica ili odrezi sa skarama (oprezno da se ne prospe) pa onda istreses sjeme u neku posudu uli sto vec ja imam plavi, evo slike pa saljem sjeme ako ti se svidja - bez obzira imas li koje zrnce za mene nekome ce se vec primiti pa cu ga dobiti mozda vec i dogodine |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija jel baš tak plavi? Ili je aparat u pitanju? Ako je mogu te ja zamoliti za malo? Ja budem sutra potražila po netu slike od svojih koje sam naručila,pa ako niknu bude za sve. Jel može?
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kakav je na slici takav je i u stvarnosti - bio, vec je ocvao i sad cekam da se osuse cahurice pa da pokupim sjeme
...pa se dogovorimo |
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, ja bih se pribilježio za malo sjemena ovog plavog...
Prekrasan je... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija i ja bi ovog plavog!!! Ima li još i za mene?
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da ima zainteresiranih pa sam maloprije izletila vani i na brzinu skupila sjeme
ove dane ga nisam dirala jer je bilo kisno i mokro, a vec se suse cahurice ali nisam htjela riskirati da ga (do) sutra razbaca vjetar andrea mi je vec poslala adresu pa mogu i drugi koji zele sjeme ... dok ga ima |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sasha ja sam jesenas pobacala nesto sjemena po dvoru i tek su ovo proljece niknule biljcice bar mislim da su to mali pakujci tako da - ako si ih tek nedavno sijala mozda ti izniknu (tek) na jesen |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogodilo se nest strasno,puknula je stabiljka na kojoj su sjemenke.Nisam je bacio,dal mogu sjemenke dozrijet?
|
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde nije tako strašno - glavno da je pakujac živ pa ce on cvjetati i dogodine
sjemenke moraju biti crne i "šuškati" (u čahuri - biti suhe) da bi bile upotrebljive znači ako su još zelene ništa od njih ako griješim ispravite me |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mora biti nužno. Ako su pri kraju zriobe, možda postoji mogućnost da prokliju, ostavi stabljiku pa ćeš vidjeti kako će sjemenke izgledati kad se posuše.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sad i zapravo radim,ali mi je zao zbog toga.Osto je jos jedan cvijet pa cu kad sazriju sjemenke probat nekako razdjelit.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |