Lagerstroemia indica - kineski jorgovan |
Odgovori | Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona31...odlično, možda da skineš piupove da se biljka ne crpi
milica7...divno izgleda |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Miro koja ljepotica. Jel to tvoja?
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da moja je lana. Imam i malu crvenu..Bijelu su mi ukrali iz vrta.
|
|
Rijeka
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su krasne ma prave ljepotice.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su ti MiroK
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma joj... predivne su
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon sada su sigurno ONE hahahahah
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim, još ako je bilo sjeme od crvenih......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Milice crvene, nadam se da će narasti veeelike.
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod sijanja sjemena , mada je pokupljno recimo sjeme s crvene lagerice, ne znači da će niknuti lagerica koja će cvjetati crvenim cvatom, to je jedino sigurno kad uzmete reznicu
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova boja je posabno lijepa je ti tvoja lagerica Manči?
|
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od mojih sijanaca samo jedam živ ne znam što im bi,možda im bilo hladno nemam pojma.
|
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji sijanci niču!!!
Hvala Milici što mi je rekla da još pričekam |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijolica,
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svoju sam posadila prije dvije godine. Drži se, nije se smrznula ali ne cvijeta. Treba li možda proći neko vrijeme prije nego li što prvi put procvjeta? |
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |