moja galerija |
Odgovori |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 17:33 |
e pa evo i mene poslije dužeg vremena sa novom temom.moja galerija je zbirka mojih radova slika akril na platnu a kojom sam se počela baviti u zadnjih šest mjeseci, ranije sam slikala na staku ali evo sada i novi pokušaj slikanje na
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt mojih snova
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja mala luka
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si opet s nama!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga moja tu sam ali slabo se javljam ,polako dolazi proljeće pa će biti više aktivnosti, pozdrav
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam otkrila ovu temu. Draga Fany samo nastavi radovi su prekrasni, i čekam nastavak
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam isto sad otkrila ovu temu ...jako se veselim jer sam se i ja nedavno vratila slikanju ...kad skupim hrabrosti pokazati ću vam svoje radove .
|
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđaju radovi .
|
|
Priroda je izvor života
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |