Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 359360361362363 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jako lijepo Lantana draga, bijelo-žuta kombinacija preplaavila je tvoj krasan vrt...aloa je fantastična...lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa to je ludnica kod tebe kako je lijepo
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je samo proljeće i ljeto, prekrasno cvjetno, ova slika s plamtećom aloom je divna
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O kako je lijepo gledati cvjetiće obasjane suncem! Kao i uvijek, uživala sam i u cvijeću i u panorami. Čekam obećani nastavak.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetala,šetala,razgledala i uživala!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi morsko cvjetni ugođaj... A aloa
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema zime. Sve ti je krasno kao što i očekujemo od tebe.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ....... i ja takodjer ! |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj draga Lantana, tvoj vrt, tvoj Bol me uvijek razvesele i ozare
Lijepo je kod tebe i u zimi kada sunce zasija, jedino kod tebe uživamo u ovim tmurnim danima... Kod nas malo kiša, malo sunce...
Da ne zaboravim pohvaliti tvoje divne aranžmane, preslatki su!
|
|
Rijeka
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe nema odmora -tvoje cvijeće cvate cjelu godinu
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe me uvijek nešto oduševi, ovaj put aloa, prekrasna je!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji hvala vam na obilasku vrta i na pohvalama, iako ja uvijek kažem da je u mom vrtu klima i priroda napravila puno više od mene, ja sam samo sadila
Dva zadnja vikenda smo puno toga porezali, ošišali, preselili, posadili. Bugenvilia je još cvjetala kad smo je orezali. Kao i uvijek krajem zime kod mene caruju ostići, godila im je ona slilna kiša. Sda je već suša jučer i danas smo malo zalili jer je presuho. Nisam vam pokazala amarilis koji sam donjela u kuću i stavila u vazu s vodom. Trebalo mu je nešto više od mjesec dana da procvate, kad je u kući onda svaki dan vidiš kako iznenađujuće brzo raste Zima je rascjetana i u kući, evo moje Međimurke I Varaždinac A vani u vrtu Bugenvilia još uvijek ima cvjetova od lani Donatica se širi i širi U donjem vrtu irisi i frezije, frezije tako lijepo mirišu Kukurijek, to mi je tako lijep cvijet, ali nije mi jasno zašto su mome glave uvijek dolje Na padini ostići i čepljez Muškatna kadulja izvire odsvukuda i presličice i alyssum I jedna morska za kraj |
|
život je more
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...A ča da ti rečem ka i svaki put ,PPPRRREEEKKKRRRAAASSSNNNOOO !!!
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe i kamen cvate, a kućna kombinacija sa amarilisom ti je odlična. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more, kamen i cvijeće - divota
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je zgodan aranžman s amarilisom pa i slonić pristaje uz njega.
A u vrtu prava rapsodija, čak i kukurijeka imaš. Oni uvijek imaju glave dolje, ne samo kod tebe. Kod svih nas. Možda se zato zove kukurijek. Digneš mu cvjetić i kažeš "kuku" da vidiš kakav je. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno, amarilis je impozantan! da te utješim i u mene su cvijetovi kukurjeka okrenuti prema dolje. u nas, mislim na topliju klimu, cvijeta kasnije nego na kontinentu. mislim da mu treba hladnoća da procvjeta. ostići ti caruju, i oko mene kud god se okrenem ostići...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam ponovo, prošetala i ugrijala se morskim ugođajem!
|
|
Odgovori | Stranica <1 359360361362363 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |