Surfinija - Surfinia |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 46> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ja sam danas presadila dvije predivno crvene sulfrinije.
Stavila sam ureu, konjske brikete, kuperblau i sumpora u zemlju. Takođe sam zabola dvije korodirane cijevi. Pa da vidimo, ili će biti spaljenje ili najljepše u kraju. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marinak
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu, baš su ti lijepe! Surfinije imaš po 2 u tegli?
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti Marinak :-) da, dvije su u tegli...
|
|
Cilence
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Ub Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu Lei predivne biljke,odusevljena sam jesi li ih kupila vec tako velike ili si ih gajila iz malog rasada?
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cilence :-) hvala ti uzela sam ih jako jako male kod svog cvjećara, početkom 3.mjeseca i stavila ih u plastenik gdje imamo povrće....ovo je rezultat :-)
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu Lei predivne su.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tnx Dea čekaj ti si uspjela sačuvati prošlogodišnju surfiniju ???? pa gdje ?
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U podrumu ispred prozora.tamo cuvam cvjece preko zime.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i nije se smrznulo ?...iskreno, mislila sam da je surfiniaj jednogodišnaj biljka...ajde, baš super, sad ćeš nam podnositi izvještaj kako napreduje....
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam stigla prije ti javiti da dobro napreduje cak ima i dva cvjetica.bit ce krzljavija nego ovogodisnje al ipak je ona prezivjela zimu i necemo joj zamjeriti na krzljavosti ipak je ona veteranka kako ju je nazvao administator e da i nije crna kakva je bila prosle godine nego tamno- tamno ljubicasta.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, slikaj mi je molim te...baš me zanima kako izgleda....naravno da joj nećemo zamjeriti..ona se izborila da preživi
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi, prelijepa je! Obožavam sve nijanse lilaste, ljubičaste...
|
|
Marinak
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, boje su joj predivne.
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz,od ovih kiša i hladnog vremena na surfinijama uz korijen su počeli žutiti listovi i sve su nekako jadne,obješene.Kako da ih tretiram da mi potpuno ne uvenu?
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morena, daj im željeza za to žutilo....ili su ti možda bile na kiši pa se zemlja natopila vodom?? |
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |