Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 155156157158159 282> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja mogu reći da mi se baš sviđa ova "zbrka"!!!
U ovakvom izdanju tvoj vrt još nismo vidjeli....... divlji, neobuzdan, oteo se kontroli i prekrasan. Baš ova slika zrači nekim posebnim šarmom i poziva da se dobro zagledam u svaku biljku, da pokušam zaviriti što se krije iza nje, da pokušam shvatiti kome ili čemu se inate. Jer, upravo takav dojam ostavljaju - "eto, za inat!"
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"nek izlazi sunce"
goruča ljubav (lychnis chalcedonica) dvornik (polygonum polymorfum) acanthus mollis |
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavujcice kao i obicno sve lijepo, rascvijetano i sareno
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponestalo mi riječi divljenja kojima bih mogla opisati tvoj vrt, zato ću samo, iako mi je svaki tvoj cvijet predivan, izdvojiti rozu loniceru oblikovanu u stabalce, zadivljujuća je u tom obliku.Isto tako su mi preslatki euonymusi oblikovani kao bonsaići, tvoja najdraža ruža je toliko nestvarno lijepa kao iz bajke.A cvijetiće saxifrage i ja jako volim, pogotovo jer su mojoj mami to najdraži cvijetići, ona im se divi svake godine iznova.
|
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujčice ! Veselim se i konopljiki iako na žalost nisam imala sreće sa uzgojem iz sjemena. Sve se događa sa svrhom i razlogom pa tako i to. Neću puno žaliti nego ću uživati u tvojim fotografijama... |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smilje veronica spicata "Tickled pink" |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kraljevski ljiljan Gospin plašt |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad pomislim da si nam već sve pokazala, iznenadiš me nečim novim! Ovi krupni kadrovi su fantastični!!! Svaku biljku mogu detaljno razgledati, uočiti kombinacije cvjetova koje su tako jednostavne, a tako efektne! Šezdeset i peti put sam već pregledala zadnjih par stranica i ne mogu se nadiviti tvom cvijeću.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota kao i uvijek...
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdravljam tebe i tvoje biljčice.
što je ono bijelo u pozadini trave
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
sanja17
Novo sjeme Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slaviceeeee, predivno.... pozzzzz
....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja, čula sam da me zoveš,
ali...sunce na zapadu koje obasjava vrt, uvijek me "zarobi"! calicantus je večeras neodoljivo mirisao cvijetni pupovi dvije vrste lavande bršljan koji je htio pobjeći iz vrta |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ono bijelo je tanacetum parthenium, majčinski vratić |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VRATIĆ (tanacetum)
Ljekovite i začinske biljke koje pripadaju porodici asteraceae. Ime im dolazi od grčke riječi athanatos, što znači besmrtan. tanacetum parthenium majčinski vratić dvogodišnja biljka koja se sama zasijava. u vrtu imam i ovu vrstu koja je isto dvogodišnja i sama se zasijava, ali još nisam pronašla kako se zove. isto je visok kao i majčinski vratić i ima sličan oblik listova. tanacetum vulgare trajnica, polugrm, visok više od 150 cm ovoj porodici pripada i tanacetum balsamita, božja plahtica, ili kaloper |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je vrt i u jutarnjem izdanju ikad sunce izviri, a i kad se sprema zaći pa sa zapada u zadnjem naletu ostavi svoje zrake i onu posebnu zlaćanu patinu prospe po vrtu.
Puno je krasnih biljaka i svaka je vrijedna divljenja, a menije ovaj puta za oko zapela ova
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Kada leptirići zalepršaju vrtom i putujući od cvijeta do cvijeta, naiđu na ljubičaste cvatove stepske kadulje, znači da nam je stiglo ljeto!" campanula verbena bonariensis |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lysimachia nummularia campanula poscharskyana pakujac koji se sjetio da je vrijeme da procvjeta biljka koju sam kupila pod imenom "nepoznata", i meni i uzgajivaču. što li će izaći iz ovih pupoljaka? |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja tvojim vrtom je uvijek ugodna, lagana, o nako... s noge na nogu. Ne znam je li ljepše prošetati u cik zore ili ispratiti posljednje zrake sunca.
Onaj puzavi sedum u savršenom suživotu okružen kamenjem je slika koju ovaj put izdvajam. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 155156157158159 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |