Moji radovi |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poželim da si mi bliže, bar bi imala uredne noktiće, a za ostalo samo jedno veliko
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast spretne i vrijedne ruke imaš
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice sve je prelijepo! Posebno su me odusevile mindjuse, bas takve trazim! One dvoje crno bijele. Ma, extra!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da uživaš u ukrašavanju predmeta, različitim tehnikama dobila si unikatne predmete u svom domu. Jako mi je zanimljiv drveni sanduk u crno - bijeloj kombinaciji.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arina, Mari, Kacunak
Hvala, cure. Aralija, nokte ne radim zadnjih godinu-dvije, premalo vremena imam za to. Lucy, hvala, sanduk se i meni svidja, koristim ga za drva zimi Evo i jedne nove slike, kisne dane morala sam nekako iskoristiti |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konji gizdavi, konji vrani, topot kopita u noćnoj tišini.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jednog novog, neuramljenog. Razmisljala sam da napravim seriju jadranskih jedrenjaka pa sam pocela s najjednostavnijim kojeg sam nasla, malom gajetom. Sad vise nisam sigurna zelim li raditi i ostale...
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo novih radova...ovo tek isprobavam pa su jos malo...pa...drukciji nego sam zamislila
a ovaj je jednoj znanici za rodjendan...posto je rodjena na staru godinu... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za dvije male djevojcice...nastalo u zimskim mjesecima
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curka uskoro ima rodjendan pa se pripremamo....
torta od papira za vrtic |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj prvo pokusaj pravljenja cakepopsa. Prilicno zadovoljna.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i torta gotova...
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki bravo za vrijednu mamicu. Sve mi se jako, jako sviđa.
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bugi, ne pravim kolace bas cesto zadnjih godina, ali za svoje klince si uvijek dam truda
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem, draga @kaktus
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |