Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 118119120 |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sada su ovi pupoljčići ko perlice, a kad se otvore očarat će te svojim mirisom |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skimija je prekrasna....ja sam u fazi skupljanja grmova koji cvatu zimi...kad nam je snijeg napadao sve pustinja pa sam shvatiula da moram imati i od toga vise...lijeo posjet..uvjek uzivam u tvom vrtu.....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtek i biljčice su ti prekrasne.
Uživala sam šetajući! |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam se vratila kod tebe malo u ljeto da si osvježim dan. Onaj djedica ti je drvenasti božur? Pa kaj si tak velikog kupila? Skimie su mi prelijepe u ovo doba godine, a i miris im je stvarno čaroban, a šetnja vrtom nije potpuna ako nema kukurijeka. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5, @kaktus, JosipaNu, miska, anabistrica, dadacvjetić, Carol.....prošetale mojim vrtekom koji malo malo padne u san, i opet se budi, i tako...iz dana u dan....evo...sniježak pada, nježno mazeći male cvjetiće, i pokriva ih štiteći od hladnoće....pa se pojavi sunčeko, pa otopi snijeg, pa on opet napada... na sitno....al tak već 2-3 dana....ništa još od pravog proljeća, al se nadam da će bar snijeg pravi, pa da uživamo u snježnim radostima kak spada...
Carol, je djedica je božur...preseljeni je iz jednog vrta u susjedstvu...živ je, al dota skraćeni...nadam se da će ove godine opet u visine i širine sa svojim prekrasnim rozim cvjetovima... veliki pozdrav svima! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, Lovro prava si majstorica u tvojem vrtu se osjeća prava životna vibracija ljubavi
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u prvoj šetnji tvojim vrtom. Oduševljena sam !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lovro vrtek ti je prekrasan! dugo me nije bilo ali samo tako nastavi biljke su za 10
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....eto i mene, cjetno moje društvo...proletjelo je proljeće, ljeto pomalo kuca na kalendaru....cvjetići se smjenjuju u svojoj ljepoti nježnim bojama i gipkim plesom svojih grančica, zahvaljujući Bogu i prirodi na svoj raskoši i bogatstvu....
...nešto "sitno" od mene.....nazovimo to, kronološki.... .....pusa svima... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo da smo napokon ugledali i prosetali vrtom nase lovro...predivno cvijece a iris je predivan...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su osvojili onaj crveno-bijeli tulipan i kerija.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni vrta tvoga,ajme meni Vrijednica si prava!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako izgleda kad kerija pripremi cvjetni vatromet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 118119120 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |