Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1 5455565758> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma preživjet će, one su borci ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maldini
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2016 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l koristio neko ovu prihranu i kako se pokazala?
http://s36.photobucket.com/user/maldini0806/media/Mobile%20Uploads/20160922_095337_zpseaheyuyh.jpg. - |
|
maldini
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2016 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje dve nove ljubimice -
. -
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maldini, divna ti je ljubimica :-D
Ja dobila od mužeka još jednu za dan žena, kao prskana, ovde je na forumu zovemo "kravica" zbog tih šara. Dugo sam je željela. Što se tiče tog đubriva, nisam njega probala ali šta god Substralovo probala bilo mi je super. Koristim njihovu zemlju, meni je odlična. Imam ukupno tri orhideje i prezadovoljna sam, malo kad su bez cvijeta, prezahvalna biljka, baš jednostavna za uzgoj! |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Au, Maldini, pa ti si davno poslala ovaj post :-/
Kako su ti sada orhideje? |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
maldini |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel netko možda probao ona komprimirana kokosova vlakna koja prodaju kao supstrat za orhideje? Kako se ponašaju? Čine mi se dosta suha. Pčelice prekrasne su!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
astrbac
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 04 Ožujak 2010 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekipa,
imam problem, potencijalno i hitan :( ... Nas phalaenopsis je prije nekoliko tjedana poceo sa susenjem, smedjenjem i uvijanjem jednog lista, no sada izgleda kao da se i zracno korijenje susi. Evo linka na slike (zracno korijenje, korijenje u tegli, list). https://postimg.org/image/5zgjaxmct/ - https://postimg.org/image/e4yl93ibh/ - https://posts.org/ - https://postimg.org/image/iquphgbkd/ - Pliiiiz help, ne znam jel ovo do premalo vode, previse vode ili do gljivicne infekcije? Lp i hvala svima unaprijed! |
|
vrtna kopačica
Novo sjeme Pridružen: 02 Svibanj 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, bok! Tražim pomoć za jedan odbačeni phalenopsis što smo ga ja i kolegica našle na poslu u smeću
Nema niti jednog lista, ima dva zračna korijena i nešto korijenja čitavog. Izvadile smo ju iz tegle, sve je bilo natopljeno vodom. Može li se spasiti? Puno hvala |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrtna kopacica da sam ja na tvom mjestu ja bi pokusao, nemas sto izgubit.
Malo ju ostavi da se osusi ako je jako natopljena i stavi natrag u teglu. Moja je jedna isto svasta pretrpila prije nego sam skuzio kak funkcioniraju, skoro je zavrsila u smecu, al sam jos jednom dao si truda i strpljenja, i ona mi to brzo vratila cvatnjom. |
|
vrtna kopačica
Novo sjeme Pridružen: 02 Svibanj 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To jesam, budem uzela i novog supstrata i cimeta na posao pa ću probati. Hvala na ohrabrenju :). Bilo bi baš super da opstane.
|
|
Amanda
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2019 Lokacija: Wels Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan molim vas trebam pomoc imam PHALAENOPSIS orhideju ona cjeta i pustila je pupoljke al mi korjen pri dnu pozutio malo dole sta da radim molivm vas za savjet hvala unaprijed
|
|
Amanda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidim sliku, tako da ne mogu reći što je. No, normalan je proces da neko korijenje žuti, neko se suši, imam ih puno ali nikad nije svo korijenje zeleno. Ako cvijeta i ima čvrste pupoljke, onda nema brige. Pripazi da korijen nije u vodi. I dobrodošla.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Amanda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam puno,sliku sam pokusala postaviti ali nisam uspjela
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=38&PR=3&title=kako-staviti-slike
ovdje možete vidjeti kako staviti slike
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako zuti, najvjerojatnije pre vise vode. Ako je orhideja frisko kupljena ja bi je izvadio iz supstrata i provjerio od cega se sastoji, primjetio sam da stavljaju nesto slicno spuzvi u sredinu korjenja i to jako zadrzava vodu,pa ako netko ne zna, brzo orhideja propadne. |
|
Odgovori | Stranica <1 5455565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |