Acer japonicum - japanski javor |
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, izvijesti nas obavezno na proljeće
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan par palčeva za tvog javora NinettA. Ma velik je on i jak, izdržat će on premještanje. Da li javori podnose orezivanje ?
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi . Ovaj je javor bio pred tri-četiri godine jače orezan, a ove je godine bome oćelavljen. veće rezove sam premazala voćarskim voskom. Još sam i korjenje malo recnula.... Trebaju mi ti palčevi...
Lantana, hvala ti, no nije mu bilo druge... Pupkovinom sam za njega vezana... |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ninetta, super, drago mi je da si ga uspješno presadila
|
|
NoOne1
Novo sjeme Pridružen: 17 Listopad 2015 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,
kupio sam u ponedjeljak Japanski javor (Acer palmatum- Atropurpureum) pa me zanima da li bi on trebao biti svjetliji? Ovakav: a ne ovakav:
|
|
vinja
Novo sjeme Pridružen: 02 Travanj 2015 Lokacija: hercegovina Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hallo, totalno sam zbunjena. Dobila sam poruku a ja odgovaram i ne znam tko će to primiti - netko privatno ili se vidi na Forumu.
Prijavila sam se na forum negdje u svibnju i sva oduševljena kada sam pratila ovaj forum kako si ljudi međusobno pomažu, dijele svoje umjetničke kreativnosti uređenja vrta, balkona, sadnji i uzgoju cvijeća... No, nakon prijave i prve poruke bila sam zbunjena, ali totalno jer vidim da se ovdje uopće ne snalazim. Moje javljanje porukom nigdje nisam mogla vidjeti u forumu, malo mudrovala kako to ide i odustala. Iako posjećujem forum, iz moga nesnalaženja ne mogu aktivno sudjelovati. Ako taj netko pročita moju poruku i ima volju da mi objasni kako to sve funkcionira bila bih jako zahvalna. |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Vinja,
nisam siguran šta je problem i gdje se ne snalaziš pa pitaj preciznije šta te zanima. Ostavi ove poruke ovdje dok ih ne vidiš a kad odgovoriš selimo ih u podforum problemi da tamo nastavimo sa razgovorom.
|
|
vinja
Novo sjeme Pridružen: 02 Travanj 2015 Lokacija: hercegovina Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hallo,
OK. Probat ću. HVALA |
|
vinja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hallo, evo me ponovo. Kažeš nastavit ćemo komnikaciju na podforumu problemi. Nigdje ne vidim taj link "podforum problemi". No dobro. Sada sam letimično ovdje. Kada ću imati malo više vremena javit ću se sa pitanjima. U svakom slučaju zahvaljujem na trudu i vremenu. Doskora
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NoOne1, ima raznih vrsta javora, po obliku lista, a i po boji. Tvoj neće biti svjetliji kao ovaj na slici. Jako mi se sviđa ovaj koji si kupio. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nekog zanima oblikovanje japanskih javora evo jedan link.
http://www.wikihow.com/Prune-Japanese-Maple-Trees |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni primjerci javora..bravo cvijetne!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |