nichll =) nudi-traži |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 12:38 |
TRAŽIM:
tiarelle, hortenzije, alchemilla, vinca, tricytris, thalictrum, rodgersia, anemone, pulmonaria, liriope, ligularia, aruncus, astilbe, bergenie, dicentra, digitalis, kukurjeke, dalije (visoke,niske) sobno cvijeće (sve što imate), kaktuse, božur rozi, ljiljane i ostalo lukovičasto cvijeće.... NUDIM: listiće afričkih ljubičica, pelcere kaktusa, aloe vere, spathiphyllum, asparaguse, likovice kana, bijele kale, na proljeće će biti mladih prkosa, gerbera, vodenika... ako se sjetim još čega javim se.... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Nichll vrlo ambiciozan popis traženih biljčica, nema šta. Da li tražiš gotove biljčice?
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije nužno da bude gotova...inače napisala sam te biljke jer su mi potrebe za dio dvorišta koji je u hladu napisala sam taj spisak pa ako tko šta ima, ok...ako ne nema veze....preživjet ću....heheheh
i usput nudim još i adame, perunike(svijetlo plave), božićnjak...bit će još toga... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih božićnjak...svake godine ga kupim i svake mi godine "ode"...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti mogu poslati lukovice bijelog ljiljana, ali poslije vikenda...
i neke male kaktusiće... |
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam hortenziju, nešto sobnih, dalije i neke lukovice narcisa.....a molila bih adam, lukovicu kane, kalu i božičnjak ako može??? e da mogu ti poslati i čuvarkuću
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo u krivo vrijeme tražiš,osim ako si na jugu naravno.
Ostavi mi adresu na PP ,imam nešto sa tvog popisa.Imam i nešto biljkica za hladovinu no to tek na proljeće ako prije ne dobiješ
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto ambiciozan? meni se čini da je ono zbog čega je oglas i pokrenut, zaboravila, a to je sjeme cosmosa
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ni, ja ti imam jedno 7 vrsta Kukurjeka, ali treba pričekati 4-5 mjesec za to, a imam i 5 vrsti Astilbi, Ali kao što ti i Shasha kaže malo je krivo vrijeme, pričekaj proljeće.
Ambiciozan zato jer vidim da naša draga Nichll itekako zna što u svom vrteku želi a što ne, i meni je to ambicija za stvaranje zbilja prekrasnog vrta.
I da, adrese šalji na pp a ne ovak javno, s tipkicom Edit ju izbriši da se ne vidi.
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa hvala...znala sam da nešto nisam napisala....hehehheheh
slučajno sam napisala tu adresu obrisala sam.... nije mi problem pričekat proljeće....već sam rekla da kod mene nema viška cvijeće(ima dosta toga što podnosi sunce i taj dio je pun...pa moram popuniti i drugi dio dvorišta.... samo vi mene zabilježite za sve što imate da bi mi pasalo....sada sam napravila temu iz tog razloga da skupim biljčica do proljeća....što je sigurno sigurno je.... |
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
također bi htjela imati amarilise....
ako netko ima viška trajnica za kamenjar, kod mene ima mjesta..... a ponuditi vam mogu puzajući karanfil tamno crveni...ima pelcera...višegodišnja je biljka... |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kaj je božićnjak? može slika ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ovo je moj božićnjak....
na kraju svake grančice/listića bude roza cvijet... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je lijep primjerak...
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala....
imam za ponuditi još: tradescantia. ako netko ima sjemena od oleandera..nek se javi |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm dobro...sa tvog popisa imam vincu (onu šarenih listova), za hlad imam hostu,a bit će i kamenjarki.....da to zapišem za proljeće ili kako?
ako još ima viška spathiphylluma, asparagusa, kala i kana i mali pelcerić božićnjaka i karanfilčeka...molim te da me zapišeš |
|
Zagorski bregi |
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ima svega....ma može i sad ali ne ovaj tjedan...možda idući....
imam pelcera englezice roza šatirana....ako kog zanima... |
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa, da li je hosta jdnobojnog lista ili...ja imam onu jednobojnu koja cvjeta bijelo!?
|
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni englezica
|
|
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednobojna je ...izgleda da su iste onda
|
|
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |