Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 74> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW ! Sve super, ali kamenjar
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigi... kakvo cvijeće. Lijepo ti to sve uspjevaš srediti.
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, sad, neki mi rekoše pijetlova, a neki puranova krijesta, pa ti izaberi. To si je, inače, MM kupio, meni iskreno i nisu nešto.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, medo, bakić, hvala na pohvalama.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad mi je jasno zašto ti je kamenjar tako lijep, mora biti kad biljke mažnjavate iz (mog) Lošinja - to je lampranthus.
One pijetlove, puranove i slične kreste zovu se celosia. Moje pohvale za sve biljčice u vrtu i za vrt u cjelini. |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, hvala na imenu i prezimenu. A nisam ja niš maznula, moja luda tetka je. Bio je sav nekakav polutuli-polužuti, a otkad je u kamenjaru, utrostručio se!
I hvala na pohvalama. |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dalije me uvijek iz početka oduševe...naravno i sad
stalno se vraćam na tu alou...jesi ju drito u zemlju posadila ili je u tegli ukopana? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ti je vrt predivan, kamenjar, biljkice..
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad nebi znala da si ga tek nedavno napravila, pomislila bi da kamenjar ima već nekoliko godina, super je i kamenjar i biljke u njemu, a fotografije su ti posebno dobro ovaj put ispale, mogla bi na natječaj
|
|
život je more
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortenzija ti je prelijepa bigmama, kakva boja!
A one, kao odraz u vodi! Prelijepo! |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je jako lijepo ali nikak da prokužim di je taj lijepi vrt? Možeš šapnut?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno! sve ljepše i ljepše,već imaš puno raznovrsnih biljaka, a kako ti je juka procvala kao iz zemlje..fenomenalno
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su pohvalili kamenjar,lijepo cvijeće,a ja sam primijetila i pikavce
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, ja sam u Ivaniću.
Si vidjela, Mari, i mene je iznenadila. Kako sam je ove godine presadila, mislila sam da ne bu niš od cvijeta, a kad ono 4 cvijeta! ostale 4 budu valjda na godinu. Mali kaktus, MM je sretan što je netko i njegove pikavce pohvalio. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma,ma ne znam sta bi prvo pohvalila,da li kamenjar ili ostalo...dalija na prethodnoj strani je ,zadnja slika,ma sve pohvale
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigiiiii, pa tvoj vrt je fenomenalan!
Nemrem vjerovat da je u tako kratko vrijeme došlo do tako drastične promjene, zaista djeluje tako kao da ga održavaš bar dvije-tri godine.
Teško je bilo što izdvojiti kada je sve tako čarobno, no, ipak glasam za kamenjar. Pikavci, čupavci i raščupanci su također krasni primjerci.
Sljedeća kava u Ivaniću je u tvojem vrtu, jer to se mora vidjeti u živo.
lijepi pozdrav
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.koja ljepota
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |