Rijeka |
Odgovori | Stranica <1234 58> |
Korisnik | |||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Evo ja gledam i razmišljm, ma blago se tebi Triša.Čini mi se da imaš vremena za sve hobije, a ja ne stignem skoro ništa.Trči na posao, trči s posla, pa dijete,muž...
Ali budem ih uskoro postrojila i onda nastaje drugi režim,jer ja želim imati svoje vrijeme za sadnju i uživanje u cvijeću!!!Jel" tako???
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Naravno proljeće, i ja sam to prošla: muž, dvoje djece posao, posao u fušu, malo je bilo vremena za hobije, ali uvijek sam ukrala neki trenutak.
Ali sada sam u mirovini, puno više vremena iako ga uvijek fali, ali nema više male djece, drugi mi je muž fantastičan i eto još se osjećam jako mladom i poletnom i sve stignem. Znači ima nade za svih.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Joj ti mene oduševljavaš stvarno.Ja moram isto tako priznati da imam fantastičnog muža ali imam i sinčića ( 4 godine) koji je jako vezan uz mene (što je i normanlno kada ide u vrtić pa mu nedostajem), tako da popodne samo čuješ mama,mama.
Ali našla sam i tome lijeka.U subotu je kod nas bilo ružno vrijeme, ali smo se moj sin i ja organizirali.
Uzeli smo stare tegle za cvijeće i bojali smo ih u žute i crvene.Ne mogu skužiti tko je bio sretniji: moj sin ili ja???
Bilo je super!!!
|
|||
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Rijeka mi je oduvijek bila draga jer odiše nekom mirnoćom, ne znam to opisati.
A tebi triša svaka čast na ovom prikazu Rijeke nekad i sad
|
|||
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
.....idem
|
|||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Po tvom nicku bi rekli da si tamo već... |
|||
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ma to je bilo po lat. da zna da san i ja isto tamo tj i moj je pogled isti, mislim da je Trisa nekamo iza "mojih leda"
|
|||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pa nismo vljda sve tri na Kozali, ili tu negdje, ako jesmo mora past kavica u Do it-u ili Barbari.
|
|||
RIJEKA
|||
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
........ili va mom vrticu
|
|||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Tvoj vrtić je sigurno još ljepše mjesto.
|
|||
RIJEKA
|||
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Kak su krenule ove se buju otcjepile i napravile Riječki forum, sastaju se češće nego mi u velevažnoj metropoli.
Triša - slike su fantastične, gdje si samo iskopala te stare razglednice, predivna je pomisao kako utječeš na svoju unučad, kako ih vodiš kroz prošlost i odgajaš za budućnost. Imaš pravo, grad je grad ali ljudi koji te okružuju su ono što život uljepšava a kud krenuli uvijek će DOBRI LJUDI naići na DOBRE LJUDE.
|
|||
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
I ja pijem kavu, nemojte me zaboraviti
|
|||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Mima ne može se tebe zaboraviti - ipak smo mi tandem, a osim toga tvoj bunker je uvije krcat, što nas jako veseli.
|
|||
RIJEKA
|||
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prijedlog, ako drugu nedeju stize zemlja, mozete doci kod mene na radne akcije gledanja naravno, tako mogu pasti nove pozeljne ideje u zivo, kako kamo kade i ca posaditi.
|
|||
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ovo ni fotomontirano, nego originalno sa reckoga tovara ilitiga Tower-a as mi nimamo lipu hrvacku rec za imenovati nase gradevinske podhvate, mah
|
|||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Super je draga moja, obožavam zalaske sunca, bez obzira gdje su slikani.
Imam ti jedan fajl samo sa zalascima, sigurno stotinjak slika.
|
|||
RIJEKA
|||
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
evo vam komadić Rijeke, gledano s druge strane zaljeva
|
|||
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
kantrida vila Nora
zurkovo
pozzz svima iz Rijeke
|
|||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bravo draga, super si to uslika.la. Nadam se da tvoja trava raste,
Malo zeleno je prekrasno - svi oduševljeni.
|
|||
RIJEKA
|||
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
.....zal mi ca nutra ni bilo i malo cveca, ali ali bit ce bit ce, nece vavek pul mane biti pustinja hahahaha
|
|||
Odgovori | Stranica <1234 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |