Split |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Cvita
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada prolaziš pokraj ovih tema na slikama, niti ih ne primjetiš, a ovako ostaneš zabezeknut kako su prekrasne. Sv. Duje je prekrasan i iznutra i iz vani, ali u Sv. Frane sam se udala, pa mi je draži . |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam ugledala ove predivne slikice samo sam zapopivala:
"Nima Splita do Splita..." Rose, hvala što si podijelila ovu ljepotu sa nama!!! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala andrea01,da znate kakve sam slike imala u kompjuteru,nemogu ih nigdi nać,vjerovatno mi ih brat nije spasio kad mi je rusio windovse,slikano u zvoniku i sa zvonika Sv. Duje! Trisa,bila sam na onom jedrenjaku,bio je u luci vezan,svaki posjetioc je dobio poster,eno ga zalipljen povise kreveta a kraj njega djecija karta svjeta iz 24h da me sjeti na 3 propustene prilike da putujem svitom na krstarećim brodovima ka fotograf.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, nadam se da ću dobiti slika Splita danas, jer su djeca na regati jučer i danas, imaju veliki brod, a to je ustvari princeza kćerka mm, koja živi u Mravincima, zamolila sam je da malo poslika regatu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose,divne slike,unele su malo topline
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose hvala ti na ovim predivnim slikama,i sto si nas podsjetila kraj kakvih ljepota svakodnevno prolazimo,a sto rece cvita,niti ih ne primjecujemo
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i od mene par slikica..split nocu
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je stobrec,maleni gradic pokraj splita,u kojem ja zivim
slikano sa stobrecke rive |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nocne slike su sa neta,a ostalih je autor mps..zao mi je sto nisu bas najcistije..mala stobrecka marina i strozanac u daljini
ovo je stobrec,u daljini,slikano sa znjana |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaća predivne su slike! bila sam jednom u stobreču,mislim u 8 ili 9.mjesecu u jednom kafiću nismo dugo bili,isli smo brzo natrag
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
......evo osim o cvijecu naucim i zemljopis, nikad do sada nisam cula za stobrec, krasno
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno...
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zalazak sunca u Splitu, snimano iz trajekta za Brač.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo sunca na zalasku u trajektnoj luci
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palme, Split, palme...
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, no 16.1. pa do 18.1. sama ću se po ne znam koji put uvjeriti u ljepotu tog grada.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fali mi Poljud na predivnim slikicama
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..."Kuda plovi onaj brod,
kud ljude odnosi..." Baš se sjetih ove pjesme gledajući slikice! Čekam da ugledam Grgura koji mi je ispunio želju!!! |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Andrea i Grgura da ti opet ispuni želje.
i jedan prekrasan zalazak sunca u Splitu |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |