Alstroemeria |
Odgovori | Stranica <1234 24> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan cvijet, ja ga nemam ali ću sigurno nabaviti. Da li se lukovice mogu kupiti po boji ili to bude neki mix. Jednom sam ih imala u vazi kao rezano cvijeće i jako su dugo trajale.
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš i posebno pakiranje po boji, a ja sam ove godine nabasala i na pakiranje mix boja.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala SilveK ima li ih u Baumax u VŽ
|
|
život je more
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ih tamo vidjela, ali tamo su takve lukovice uvijek jako skupe...ja sam ih našla u jednoj cvjećari u Čakovcu za nekih 20-25 kn ovo proljeće.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo, lantana, ovako ti izgledaju gomoljčići. Meni se čini kao da su stakleni!Putuju u ponedjeljak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se veselim novim biljčicama.
|
|
život je more
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Provereno da mogu izdržati zimu u bašti bez malčiranja. Ove zime se spuštala temperatura do -17 i nisu izmrzle.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
i moje su preživile u vrtu....vidila sam da su pustile par listića |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li imaju lukovice ili se siju??
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sa lukovice prošle godine....ne znam kako ide sa sijanjem
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo kakve imaju rizome. |
|
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....super, zadebljali korijen, znaČI dijele se na proljeće.....
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ja sam od jedne saksije napravio 4.
|
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su i ove godine pustile samo listove ... cvijetu ni traga
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, šta nemaju još ni pupoljke? Trebale bi cvasti.
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da bi....ali opet neće izgleda da im se ne sviđa kod mene
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda je u pitanju previše plitka saksija. Kod jedne moje koleginice godinama je samo bio zeleniš bez cvetanja i kada sam joj rekao da je posadi u dublju saksiju prošle godine cvetala je celo leto. Moja alstroemerija je počela sa cvetanjem.
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su gomolji?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antune, nisu gomolji nego rizomi
Rizom je tip podzemne stabljike na kojem se nalaze zadebljanja iz kojih izbijaju izdanci (perunike, đurđice, alstromerie). |
|
Odgovori | Stranica <1234 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |