Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuuuuu,pravo uzivanje je svratiti u tvoj vrt
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću poludit, uopće mi nije jasno kak već prije nisam nanjušila ovu tvoju ljepotu, predivno je !
Čestitam ti na budućem majčinstvu . Samo se čuvaj i bit će sve u redu, poslije ćeš to brzo zaboravit i vidjet da se isplatilo. Svaka čast i pohvala tati i bratu, stvarno su super ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raskošno rascvjetan vrt |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipote u tvom vrtu
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno i rascvjetano u tvom vrtu, imala sam osjećaj da sam osjetila miris zumbula!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam bila malo uživati u tvom prekrasnom cvijeću
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno svima na posjetama i lijepim riječima!!! Jako puno mi to znači i mojima doma koji se stvarno trude da ne propustim previše od onog što bi i sama radila da mogu. Ova cvjetna sezona bit će u potpunosti njima posvećena!!!
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da su se održale! Bit će ti lijepe, vidjet ćeš! Svake godine ih je sve više i više i kad se sve rascvjetaju to je prelijepo! |
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada - imam hrpu slika, braco se opet potrudio, pa da krenem...
Sljedeći procvjetani narcisi, jako krupni i jako sitni... Anemona blanda... Čionodokse... Ovdje su u krupnom planu, sitne su pa se slabije vide, al su jako slatke... Maćuhice su u naletu... Saxifrage cvjetaju - roza i crvena... Još malo zumbula, sad su najviše plavi u cvatu... Bergenije cvjetaju... Ovaj mi je jaglac najljepši... Travnjak nam je ove godine prepun ljubičica... Iberis i phlox samo što nisu... Čuvarkuće su preživjele zimu... Dva nova klematisa i jedan stari, samo premješen - tata ih je posadio i napravio pergolu koju je mama danas pofarbala i čim se osuši ide uza zid. Dakle ovo je trio: tangutica (kupio brat ), Miss Bateman (kupio moj dragi ) i stari multi blue... Još jedan narcis, ja ga zovem raščupani... Ranunkul lijepo cvijeta... Jedna mala aubrietica... I za kraj - ovako ja i moja Ziva kod mojih provodimo veći dio ovih sunčanih dana dok mi je dragi na poslu - tu mi je mama punila teglice sa zemljom i donosila mi ih pod nos a ja bi samo spustila sjeme ili zapisala vrstu i zaljepila selotejpom, tako da se ne osjećam baš potpuno beskorisnom... Brat je naravno morao uslikati i mene, valjda si skupljaju dokazni materijal za kasnije ! A jadni oni još dva i pol mjeseca samnom ... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Springy,pa zar nije lijepo što svi skaču oko tebe i paze te,imam i ja doma MPK,još mjeses i pol,samo da se bude u redu što i tebi od srca želim
U vrtu ti je tako lijepo šareno i mirisno,meni je proljeće najljepše godišnje doba,kad se sve budi i buja...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće se u tvom vrtu doista probudilo i razbujalo. Tako je lijepo!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja tvojim, uvijek raskošnim, vrtom je pravi užitak! A još je veći užitak sresti tebe i Živu u njemu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy iskoristi svaki trenutak za odmor jer ćeš ubrzo imati totalno suprotnu situaciju. Uostalom krasno vas je vidjeti dok odmarate ti i tvoja ljubimica.. A rascvjetane biljke oko tebe zaista podižu raspoloženje... |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam,uživala u tvom cvićua bravo za tebe što čuvaš i paziš svoj najlipši cvitić koji će doći za dva i pol mjeseca
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš da cvijeće osjeća tvoju ljubav i vraća ti je tolikom ljepotom da od nje zastaje dah. Ne smeta njemu kaj si ti u ležaljci, zna da ćeš mu se vratiti i to još sa pojačanjem !
Cijela obitelj je super i stvarno se ne smiješ žaliti, očito da nikome ništa ne fali. One male anemone i čin...nešto su mi prekrasne ! svima |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara, Anastazija, Mira021, Nataly, misty-da, lucy, mali kaktus -
Hvala vam do neba!!!!!!!!!!!!!!!!! I hvala mojoj obitelji - najbolji su! I sretan rođendan sutra mome tati koji je najbolji tata na svijetu i obožavam ga!!! |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ja budem prva - od srca želim sretan rođendan tvom najboljem tati na svijetu .
|
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da uživaš u ovako rascvjetanom vrtu!
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija i Bergenija - hvala vam najljepša!!!!
Slike koje ću vam sad pokazati su slike moga vrta koje su me dočekale nakon što sam se vratila iz bolnice u kojoj sam bila nekoliko dana zbog svoje pomalo problematične trudnoće. Strašno sam se bojala da će moj boravak tamo biti puno duži i da ću propustiti ono najljepše od svog proljetnog cvijeća tako da kad sam se vratila osjećaj je bio fantastičan - sve u cvatu!!!! Bolji doček nisam mogla dobiti!!! Sa saznanjem da mi je beba potpuno zdrava, samo se ja moram još više paziti i mirovati, mogla sam zaista uživati u toj ljepoti! Nadam se da će se i vama svidjeti! Tulipani još nisu baš svi procvjetali ali evo ove većine koja jesu: Presličice: Saksifrage: Narcise: Phloksići: Iberis: Maćuhica: Tratinčica: Mali zimzelen (atropurpurea): Bijela ljubičica (ili kako se mi doma zezamo - bijeličica ) Lewizija: Jagoda: Jedan od brojnih pupoljaka anemone de caen - jedva čekam da procvjeta, a na slici vidim i da nisam jedina : Pieris se nakon cvatnje lijepo zarozio: Pupoljci na vinci major: I dvije u krupnijem planu: I to je to zasad! Možda malo previše al nisam si mogla pomoći ... |
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |