Aeonium |
Odgovori | Stranica <12345 41> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida mislim da i ja imam takvog, ali i njemu lišće bude najtamnije u proljeće kad sunce jače zasja
ljeti pozeleni, a sad zimi je onako, pola - pola to ti je tu ili na otoku? mog su napale neke crne mušice... grrrrr....... moram ga dobro otuširati |
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje je..na stubištu sada...kad sam ga kupila bio je crni...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vidićeš kad ga izneseš kako će promjeniti boju,
moj je na balkonu, na polici pa nije baš na direktnom suncu, ali za neko vrijeme... gle kakav je bio lani u proljeće |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj je prekrasan, meni je smrznuo na temperaturi tek nešto iznad nule-nije izdržao, mi ga u Rijeci zovemo "crnoglavac" - svi smo ga dobili od Vere4, a pravo mu je ime "Aeonium arborescens schwartz kopf"- na Lastovu raste samoniklo, pa je ta slika prva u ovoj temi. Zaista predivna biljka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drag TRIŠA i meni smznuo,ipak je osjetljiviji nego što mi mislimo.
Žao mi je ,ali tako moralo je biti.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A to je taj crnoglavac o kome svi pričate
ma bolje da ga ne vidim jer ću pasti u iskušenje ..
|
|
pupa031
Nedavno posijan Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pupa, krasni su tvoji aeoniumi lijepo su se primili. Desnog imam u kolekciji mislim da je to Aeonium gomerense. Lijevog (Aeonium Kiwi ?) nemam. Brzo rastu. Moji najstariji su stari oko 3 god. i visoki približno 30 cm.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali je ovo Aeonium?
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije sigurno.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Pinus! A kako se onda zove?
Evo još jedne slike:
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se čini da je to neka čuvarkuća (sempervivum), a ćini mi se da je onaj pupin skroz desni na prvoj slici isto čuvarkuća (cjevasta) - imam ga i ja!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira,možda sam u krivu,ali ako je to od mene onda su čuvarkuće,na slici se ne vidi najbolje.
|
|
pupa031
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša , bacili ste mi bubicu u uho, još su oni mali, a ja samim time neiskusna, išla sam provjeriti, grana se kao Pinusov. Čekati ćemo da naraste pa ćemo biti sigurni.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pupa,prekrasni su tvoji aeoniumi,a moram pohvaliti i posude.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pupa, Triša govori o onom slijepom putniku iz plastične tegle sa prve slike.
Pupa taj tvoj četverac od dvije različite vrste Aeoniuma u istoj tegli nije slaba ideja. Naprotiv biti će to lijepo za vidjeti kada malo porastu. Probam si zamisliti kako bi to izgledalo da si ih slučajno posadila naizmjenično ( A,B,A,B). |
|
pupa031
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao, uff zaboravite .. sama sebi se smijem .
Dobra ideja, to ćemo u drugoj turi. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su lijepi svi ali najljepsi mi je onaj bordo.
U našem malom mjestu teško je naći za kupiti takvih lijepih biljčica, samo klasika, pelargonije, petunije, surfinije i sl. Nije da nisu lijepe ali nema baš nekog izbora svega ostalog.Ali šta se može. Pozdrav! |
|
orchid
Novo sjeme Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12345 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |