Pordenone |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na slikama! Kad već nisam bila u mogučnosti ići bar malo uživam na ovaj način
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene iz Pordenona Jagoda je već predstavila najbitnije a ja ću samo par riječi i par slika. Jagoda i ja se nismo šetale skupa jer sam ja otišla u grad Pordenone u šetnju i na kavu. Konačno je bilo vremena i za to, uvijek bi se na sajam ostajalo samo 2 - 3 sata a to je bilo malo za pogledati i grad i sajam cvijeća. Dan izmišljen za biti na zraku pa evo prve slike u čast tome |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja gradom
Ulazak u grad je preko mostića rijeke Noncello Gradska vijećnica (Palazzo Comunale) Zvonik u prvom planu, Katedrala sv. Marka (Duomo di San Marco) desno Fontana i pogled na toranj |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavak slijedi, moram krenuti na Krk.
Svima
|
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, hvala na slikicama, samo daj reci pošto su kamelie !! Da se psihički pripremim ! I uz put da te zamolim, svrati u moj vrt, imam pitanje za tebe ! Miro, a tebi moram reči da si me opet, po neznam koji put bacila u razmišljanje! Došla u Pardenone i ostavila si Jagodu da sama šeće cvjetnim rajem a ti otišla na kavu u grad ! Ajme, to se meni neće dogoditi ! Ispraznila sam memorijsku karticu na fotiću i nosim i rezervnu bateriju, za svaki slučaj !! I nadam se da ću se vratiti barem 3 kg lakša iz Pardenonea !! Danas tjedan vjerojatno još neću moći govoriti, ali slikica će sigurno biti !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda...hvala ti što si dočarala sajam cvijeća i nešto iz njihove ponude
MiraK....sve si mi već ispričala, no lijepo je i vizualno doživjeti ono o čemu si pričala, hvala draga, vidi se da si uživala |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, Jagoda je šetala sa Zdenkom i to od 10h pa do 15:30 a ja sam od 10h do 12 bila u gradu a ostalo na sajmu ( vjerujem da će to biti više nego to ćete se vi zadržati na sajmu, obično se ostaje 2h do 2h 30minuta). Tako, tebi se to nemože ni dogoditi, a žao mi je što nećete imati vremena kao mi pa da vidiš i grad jer tko zna kada će se opet pružiti prilika za tako nešto. Ja idem već 4 put godine na sajam i već znam što mogu očekivati.
Za mene je bilo veliko veselje da sam stigla i jedno i drugo vidjeti po prvi put nakon 4 godine. Što se tiče ovogodišnjeg sajma, moram priznati da me je malo razočarao. Ponuda je svake godine sve manja i manja, manje izlagača a nema ni gužve kao prijašnjih godina. Ipak lijepo je otići zato sam se lijepo prošetala i po gradu sa mojom susjedom Eldom i još dvije žene iz autobusa ( bilo nas je 11 u grupi koju smo sakupile). Želim ti da uživaš jer za tebe će sve biti novo i najljepše, jer je prvi put Moon, hvala na komentaru Cure
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo slikica grada Pordenone ( ostalo ću staviti u temu Italija)
Ulica Corso Vittorio Emanuele, centar Pordenonea |
|
Rijeka
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da sam znala da se ide ovaj vikend organizirano, išla bih sa vama. Nažalost sljedeći vikend sam službeno na Lošinju, pa nisam niti rezervirala kartu.
Slike su predivne. Hvala na slikama |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam i ja šetala stopama naše drage Mire dan kao rođen za laganini šetnjicu. Sajam cvijeća definitivno nije ono što je nekad bio. Štandova je manje, a o ponudi cvijeća da i ne tipkam. Evo poneka fotka sa sajma |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sajma
Bilo je puno svijetla pa su slike dosta loše, nisam zadovoljna baš |
|
Rijeka
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno ljidi s foruma bilo a ja sreo samo Jagodu! hmm hmm pa mogli smo na kratku kavu!
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado baš sam kod Free napisala da smo se sreli na štandu Raziela. Krivo mi je da nismo mogli malo sjesti i popiti kavu, jer na njihovom štandu je uvijek gužva, a ja sam imala više toga da mi pripreme. U toj gužvi zaboravili su mi dati dvije stvari za Loru, iako su bile pripremljene...Na tom sam štandu bila već na kraju pa nisam imala puno vremena...
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina vidijela sam da si se javila i da si šetala danas po sajmu...Nisam te jučer vidijela, iako si bila napisala da ćeš sa kosookima promovirati adeniume. Zar je to propalo?
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free javila sam se na tvoju stranicu i sve napisala što te zanima. Za informaciju cijene kamelija su 5, 10, 15 eura.
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo slikica
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko od mene a za laku noć ovaj cvijetić lijepo aranžiran |
|
Rijeka
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina i mira hvala vam što ste nam približile ovo zbivanje
kako je lud onaj limun - budina ruka, samo me zanima kako se cijedi a tek one refužo lukovice - ko da si na odjelu sa koštunjavim voćem - molim vas 20 dag kikirikija, ubacite mi i koji mini amarilis vidim na slikama i jednu biljku - medicago, baš nedavno sam naletila na njega i mislim da je moja nedoumica imam li coronillu ili medicago citrinu rješena u korist medicaga |
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno je bilo pogledati fotografije, kao da sam šetala po sajmu. Bila sam zadnje dvije godine, ali ove nažalost ne mogu. Prošle godine sam htjela kupiti budinu ruku, ali sam odgodila za ovu. Sada mi je žao što ga ni ove neću kupiti, a kod nas ga još nisam vidjela.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, lijepo...cure hvala što ste se potrudile...nadam se da je i Dado pofotkao nešto više trajnica...kakva je bila ponuda sempervivuma?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |