Brač - moj otok |
Odgovori | Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme prekrasno, ja sam doslovce bez teksta..koja divna priroda, koje cvijeće, a kaktusi..woooooooow
Hvala lantana na prekrasnim trenucima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bracani moji, uživajte u zimskim radostima kad mi sjevernjaci ne možemo!
Kako je klima poludjela moći ćete imati i ljetnu i zimsku sezonu.........a para k'o blata!
Di bi vam onda bio kraj!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mamaa, drago mi je da ti se sviđa, ali svi naši otoci su lijepi na svoj način.
Bergenija, lijepo si mi to poželjela, ali bolje ne i ljeti mi je preko glave i gosti i rodbina i prijatelji svi nalete ona dva mjeseca, ovako zimi malo odmora, a što se love tiče najviše sam je imala kad sam bila podstanar. |
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mendule i mimoze i dalje cvjetaju, evo ih u duetu, nije im baš naškodio snijeg.
|
|
život je more
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo,kad ce kod nas nesto cvasti.Ova zima nikako da prođe.Meni se jako sviđaju mimoze.Nekad ih je bilo pri pevcu vidjele su mi se skupe i nisam kupio i sad mi je zao.U trgovunama nisam naisao na njih.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimoza se jako teško primi i kod nas, ali kad krene onda joj ništa ne može naškoditi, ja sam dva puta sadila mladicu (izgulila ispod stare mimoze) i ništa, sada sam kupila gotovu sadnicu 50 kn oko 80 cm i ona će valjda biti ok.
|
|
život je more
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako divna slika.Neki dan gledam snijeg kod tebe a sada tako lijepo rascvjetano.Jedva čekam da kod nas ode taj dosadni snijeg i konačno nam sunce zasija.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I to je jedno od mjesta koje nisam nikad posjetila i nažalost ni neću.
Naša obala, otoci.... nema ravne doista.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana - hvala na poklonima, stihovi predivni...
Taman sam ponovno pregledala fotkice i čvrsto odlučila kako ću obići predivan otok u stvarnosti, već počela kombinirati koga bi se moglo nagovoriti krenuti u tu avanturu, jasno ne po ljei, mrzim gužvu, (mislim da je Brač jedni od velikih otoka na kojem nisam bila), već sam se pomalo u mislima i preseljavala kad si me podsjetila zašto sam pobjegla iz Dalmacije. Po snijegu koji se nalijepio na drveće jasno mi je kako je puhalo i sve nosilo. Ne znam kako vama ali meni se čini da zagrebačkih -25 celzijevaca nije tako strašno kao vaša bura.
Ima li netko iz generacije koja se sjeća pričice "Lijepa bajame i opake veljača" pa da krenemo na obilazak kad malo zatopli i vjetar padne?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana privjesak je na ključevima, baš je zgodan, pjesmica predivna, imamo negdje temu stihovi - mogla si je tamo ubaciti.
Razveselilo me sve što si poslala i već radim planove s nekim biljkama, a danas sam tražila mjesto onoj zgodnoj travi. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Triša i Franjica, pa bar vi volite putovanja, ako dođete do Splita do mene je još 45 minuta katamaranom, a ja ću se pobrinutu za ostalo.
Triša ona trava je Festuca glauca i poslala sam ti je samo zato što je plavkasto-sive boje da ti sve bude u stilu. |
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno, predivna je. Već sam joj odredila mjesto, oko jednog srebrnog grmića, koji je u okruglom kamenom vrtiću, biti će mi jako dekorativna - naravno dobiš sliku kad je skroz posadim, nadam se danas.
|
|
RIJEKA
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji kontrast,snijeg-more !
Jako lijepe slike... |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš Dzo i nama sa to dogodi jednom u 5 godina.
|
|
život je more
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja volim snijeg i bas mi je lijepo vidjeti ga i kod vas... ! A nadam se da su tvoje biljkice dobro !
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jednog lijepog dvorišta i u njemu ogromni kaktusi, treba tu doći u proljeće i slikati
|
|
život je more
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auu, pravi div.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana , zadatak ti je naći vremena i slikati u proljeće. Slikati dvorište iz svih kutova.
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro Tija, tvoja želja, meni zapovijed, ionako samo berem biljčice i slikam, pa već u mistu valjda misle da sam makla na živce. |
|
život je more
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka misle, to misle za svih nas, ja nikud bez fotića, a bogme ne smiješ niti ti, jer bi nam uskratila ove prekrasne slikice.
Kaktusi me sve više privlače i ostali sukulenti još više, pa sad skupljam sve živo takvog izgleda.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |