Gorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 58> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednostavno, ostala sam bez riječi!! Koja raskoš, boje, oblici.....kao da sam ušla u dučan bombonjera!!! Neznam koji komad odabrati, a od svakoga mi teku sline!! Slatkiš do slatkiša!!! Sada imam uđžbenik po kojem znam koja biljčica je došla od tebe!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly...sretan Ti rođendan i puno lijepog cvjeća i ostalih divnih stvari želi Ti Silvestra.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW! kod tebe su slike cvijeća stvarno
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam se tvojim prekrasnim vrtom!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prepun ti je sandučić
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grančica je prekrasna i baš me zanima gdje si ju nabavila
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly prekrasno cvijeće imaš! Neznam što je ljepše! Ova mi se grančica najviše sviđa, makar su sve prekrasne
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj jesu lijepe graničice, ali karanfilčeki su medeni skroz i sigurnojako fino mirišu baš mi se svidjela ona slika gdje je gužva i šarenilo
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila i ja! Cmok! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly imaš zaista prekrasne hemerokalise. Onaj šatirani sa stolisnikom mi je posebno lijep.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji posjetitelji (mali kaktus, milica7, Anastazija_, Antonija, tikvić, Sivestra, smrcko, Triša, LOVRO, baka, gute fee, dijana7566, Free, Mari, Anaida, blue sky, Kontesaa, Retriver Sara, josipa) hvala vam na lijepim riječima. Mene već dosta dugo nije bilo u vrtu. Prošetam tuđim cvjetnjacima a najčešće "lumpujem" po kavama pa ne stignem biti doma, u svom vrtu.. Primjećujem da su vam se najviše svidjele graničice. Blue sky, kupila sam ih u Decori a jednu imam od ove godine od Bake Bee. Mislim da mi niti jedna nije cvjetala kad sam imala forumaško druženje u Gorskom vrtu, no već drugi dan je jedna otvorila cvijet. Hemerocallis 'El Desperado (sliku ove graničice ste vidjeli i sredinom srpnja, što znači da ona još uvijek cvate) Sara, ukrasni luk sada ovako izgleda A što se tiče maka, u pravu si - imam dvije vrste: - trajnicu - i jednogodišnjeg Ja sam tebi htjela pokazati visinu one crvene runjike i na kraju sam ipak zaboravila. Očito je da ćeš morati ponovo doći... |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već dugo nisam stavljala slike pa sada to ispravljam. Moje gošće na nedavnom druženju u Gorskom vrtu najviše su oduševile pupavice. Zaista su zahvalne biljke i dugo cvjetaju. Same se rasijavaju i sa njima nemam nikakvih problema. Ispred pupavica na prvoj slici je biljka pod imenom anaphalis Već dugo cvatu crvena pupavica (echinacea purpurea 'Magnus') i leptirac (Gaura lindheimeri) |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U kamenjaru ništa ne cvate osim čuvarkuća Osim crvenog stolisnika koji je na slici zajedno sa graničicom imam i žutog (Achillea Filipendulina Parkers Varietat) Prvi puta mi cvate Echinops ritro "Veitchs blue" - modra sikavica. Bila je malo tamnije plave boje od ove koja je sada na slici. Čini mi se da posvjetljuje čim je cvijet "stariji". - ako ne griješim ovo je Heliopsis Helianthoides Spitzentanzerin - djevojačko oko (Coreopsis Verticil Zagreb) - procvala je prva anemona (anemone tomentosa 'Robustissima'). Čini mi se da je ipak prerano za cvjetanje anemona. - sljez (Alcea hybrida 'Parkallee') |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalije sam posadila dosta kasno tako da mi je procvala tek jedna i to niska - žute ruže započele su sa drugom turom cvatnje - za rođendan mi je Jagoda poklonila Streptocarpus. Nadam se da ću ga znati održavati i njegovati. - lantana i dalje cvate. Prvi put je imam i zadovoljna sam njome. - zelenu gladiolu imali su priliku vidjeti i forumaši kad su bili kod mene, stoga garantiram da nije iz susjedinog vrta.. Šećer na kraju. Napokon sam nakon tri godine dočekala da mi procvate Afrički ljiljan. Antonija tvoj nije procvao, izgleda da se privikava na moju klimu.. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš san se pitala kad ćeš se pojaviti sa slikama! prekrasno ti je sve! o takvoj ljepoti, zelenilu i svježini biljaka ja mogu samo sanjati! i mene su oduševile pupavice, one mi se super drže! drago mi je da ti je bar neki afrički ljiljan procvao!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno! I kod tebe uvijek naiđem na neke nepoznate biljke (ovog puta anaphalis) a ti svima znaš imena.
Makovi su prekrasni. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da postoji i mak trajnica,vrt ti je prekrasan,i ja kao i Otok prvi put vidim anaphalis,kako uspiješ zapamtiti sve nazive biljaka.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija - neka gužva je kod mene pa se ne javljam, a i ljeti smo svi malo manje na forumu. Jedno kraće vrijeme i kod mene je bilo sve izgoreno zbog suše, no padala je kiša pa se situacija odmah popravila. OTOK - anaphalis je biljka koju imam jako dugo i nemam pojma odakle mi. Dosta jadno izgleda kad je suša ali čini mi se da dugotrajnom cvatnjom nadoknađuje ovaj nedostatak. Pronašla sam lanjske slike na kojima je anaphalis. Prva je (kao što se vidi i na slici) od 20.09. a druga od 02.10. Ovu godinu ću pratiti da li stvarno tako dugo cvate. mali kaktus - ne pamtim ti ja ništa bez šalabahtera. Da nemam njega samo bi stavljala slike bez naziva... |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledavajući slike primjetila sam da imam još nekolicinu koju nisam maloprije stavila pa eto i njih... - ovo je cosmos od Korijenka. Nadam se da će mi se ubuduće sam rasijati. - sliku bijele gaure stavila sam i maloprije zajedno sa echinaceom. Ona mi već treću godinu prezimljuje. - ovu roza gauru još nisam imala prilike iskušati da li će prezimiti, tako da je ova godina za nju pokusna. - Mravinac (Origanum 'Rosenkuppel') - kniphofia hybrida Safranvogel (tritoma) - sedumi (tustike) čekaju još samo malo da pocrvene.. To je valjda sve za danas od slika.... |
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |