Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 505152 |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su lijepe.
Ja sam odustala o te biljke, led i hladnije noći su nekako napravile mi štetu. Dok ne nabavim plastenik ništa nema od tih biljčica. Jedan mi je led ostavio samo stabljičice bez lišća. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti i posudice. To se može ofarbati i u neku boju kad ti dosadi ta, u skladu sa ostalim u prostoriji.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su lijepe i ima ih toliko vrsta da svatko može odabrati neku koju će imati, voljeti, ona što baca na roza još mi je ljepša
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kbszeljko
Novo sjeme Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u kojoj trgovini bi se mogloo kupiti ovo cvijeće-----echeveria?
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bauhaus, MBM....
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 505152 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |