Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:08
... daaakle, prošlu  neđelju  oko  podne  pošla  prošetat  po  mom  Lapadu   (  dio  grada  u  kojem  živim  preko  40-tak  godišća  )...uprkos  ruskoj  anticikloni,  samoći  (  MM  na  otoku  )  odvažno  krenula  u  đir  bez   kapelina....
...smrzle mi  se  uši,  nos ,  čelo  i  ono  iza  čela...nisam  imala   s  čim   mislit  ali  sam  napravila  ove  slike.... 

.....Uvala  Lapad...

....put  uz  more  -  ugodna  šetnja  do  sat  vremena  trajanja,  ovisi  koja  se  ruta  uzme...

....pogled  sa  stijena  prema  unutrašnjosti  vale....

....opuncije...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:10
.... cikasi  ispred  hotelskih  zgrada...

....calistemon  malo pobrk'o  lončiće...

....voćkica  bacila  prve  cvjetove....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:12
....šetnja  se  može  okrenuti  na  gornji  put  s  kojeg  puca  lijep  pogled a  i  manje  puše  bura...

....još  nedavno  ispod   gornjeg  puta  pružala se  makija  i  prelijepa  šuma  čempresa...nažalost  ljudska  gramzljivost  svakim  danom  uništava  nove   metre   zelene  površine....

...joiš  malo  pogleda  odozgo...

....one  stijene  na  lijevo  se  zovu  Grebena,  a  sasvim   desno  se  vidi  u  daljini  Sv  Andrija  koji  je  na  slikama  na  stranici  prije...na  njemu  je  samo  svjetionik,  tako  i  na  Grebenima....

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:08
Manči slike sv. Andrije su za moj desktop. Prekrasne su, super si uslikala.

Ali, zašto na zadnja tri posta nema slika....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:19
...upravo  se  gnjavim  sa  photobucketom....stavila  sam  3  slike  Sv  Andrije  ali  mi  srednju  nije  dalo,  kaže  da  je  izbrisana   a  nije....

...tri  zadnje  su  mi  duplirane  poruke  pa  sad  idem  stavit  slike  iz  grada  ,  iz  Lapada  da  ne  ostane   tako  prazno....

...valjda  dok  su  virusi  napadali  forum  nije  radio  dobro pa  su  se  poruke  bjesomučno   duplirale.... 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:57
....uhhhh...uspjela  sam  popuniti  praznine...sad  je  sve  o.k....smile68

....Proljeće  ,  baš  me  veseli  da  će  ti  i  moja  slika  biti  na  desktopu...Hug 
....idem   malo  kaučat...što  ću  ,  takvo  je  vrijeme....smile49
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 07:09
Manči, draga, baš sam lijepo prošetala s tobom u društvu.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 09:00
Manči, tako bih voljela da sam ti u nedjelju pravila društvo da ne šetaš sama Smile

Slike su praznik za oči.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 12:03
Manči,hvala za šetnjicu,ja sam ti se prikradala iza leđa zato me nisi vidjela ovaj put Wink.Prekrasno i daj nas molim te nastavi i ti grijati svojim fotkicama i da, i moj desktop ima jednu prelijepu sliku sv. Andrije, uzela sam ti je bez pitanja Embarrassed,nadam se da se ne ljutiš?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 12:15
slike za 5! baš sam se fino ugrijala iako je zubato sunce Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 18:39
Ajme manči draga srce mi stade od ove ljepote..Neznam što pametno reći osim PREDIVNO...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 20:25
Zelenilo, pupovi, cvijetići....baš je krasno proljeće kod tebe smile89
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 00:02
....Sara, Proljeće, Ivna, Kontesa, Stefkaja, Silvek....vi  ste  svratile  do  mene  a  ja  nisam  bila  "doma"....internet  nam  štrajkao...danas   ga  imamo,  ne  znam  što  je  bilo...

Ivna,  slobodno  se  posluži  slikama  ako  ti  se  sviđaju....to  mi  dođe  kao  nagrada...

...eee,  baš  bi  bilo  lijepo  da  smo  zajedno  šetale...mislim  u  stvarnosti....Hug

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 08:30

O Manči baš sam jutros uživala gledajuć tvoje slike.

Prekrasan dio u kojem živiš, prekrasan dio lijepe naše u kojem je tvoj Grad!Clap

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:00
Baka,  stvarno  je  tako...već  sam  puno  puta  pisala  da  volim  svaki  kutak  lijepe  naše,  i  ravnicu  i  planine  i  rijeke...sve  me  fascinira.....  i  jezera  i  zeleni  bregi,  hercegovački  kamen  je  vrlo  poseban....  ali  posebno  sam  ponosna  na  moj  jug...nismo  bogati , živimo  u  nekoj   "zbrčkanoj"   državi   ali  zato  uživamo  u  lijepom  krajoliku...oči   nam   pune  prelijepih  slika...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:07
    ....okreće jugo ,   more  već   vrije,                              30.siječanj  2010.

Bog  je  uz  mene  strah   me  nije...

samo  što  dalje,  druga  obala  zove,

mislim  na  sutra,  ostavljam  snove....

(  Giuliano,  Jugo  )

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:12
...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:14
...

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 10:33
A što drugo nego ClapClapClap Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 11:12
Iako su to slični prizori kao i kod mene, uvijek volim pogledati tvoje slike.
Baš si lijepo dočarala jugo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,221 sekundi.