Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 113> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prate "oni" našu svaku riječ, to je dobro. A valjda im treba vremena da sve poslože pa to potraje ali strpljen - spašen.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o drage moje da vas pozdravim, malo sam opet zidariju radila i ofarbala neka srca ali nemrem vise jer me ledj abole...tako da vam samo saljem ljupcek za laku noc
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pusa svima, još mrdam nožnim prstekima i sad bedinam majčicu jer sam ju napluvala... sve me boli, oprostite sve me svrbi od ležanja a prsti ponajviše i jedva čekam malkec slobodnog vremena da si zemem salvetice i ljepilo v ručice i napred marš.
Jassi, kaj si delala?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zakaj lezis?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
delala sam ogledala...odi poglec kod mene i neka srceka, a danas sam dosta tog izlila iz gipsa i nekih 10 tak srcek afarbal ai sad gledam ocu li salvetu stavljat ili idem u nesvijest se hititi
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica, tebe ili nema nigdje, ili sve po svud... Glavno da si ozdravila... Dobri duh forumića
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mora ona kod mene na oporavak i se bu ok
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nemoj, tam sam se i razbolila, ti si šmrcala a ja sam se razšmrcala... sad vas više nemrem pohvatati ni za glavu ni za rep, pusa Tončeku!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice kaj nemreš spati, u pol pet čak ni ptićice još ne popevaju a ti več tu, još bedinaš mamicu???
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jezus vi ste gor eod mene...koje doba z atracanjeeeeeeeeeeeeeee
franjek sorry ak je od nas...jojimo teeeeeeeeeeeeee
gogs vidimo se sutra
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saara...imaš pp
Požuri s odgovorom...ak misliš da još danas obavim shooping za tebe |
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hippy, riknuo Saari kabel od laptopa, pa ako ga ne kupi danas bude se javila sutra
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sam ocu reci da je Perla jedna jako divn a zenica, i mudra tako da znate!!!!!!!!!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i iste smo godine rodjene..ona je sarija dva mjeseca.......generacijoooooo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, Jessi, da ti zašiju usta, pukla bi po ramenu i progovorila. Ja sam htjela da to ostane tajna! (ha-ha) Fala curke!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutro curke di ste,evo vam kava
gogs i sunce vidim vas da šećete
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pusa perlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, velikaaaaaaaaaaaaaa
ancica daj vamo tu kavuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DECOUPAGE UDRUGA IRIS ORGANIZIRA SAJAM SALVETA KOJI ĆE SE ODRŽATI 21.-22.02.2009. G. OD 16-19 SATI, U SREDNJOJ ŠKOLI FAUSTA VRANČIĆA, AVENIJA MARINA DRŽIĆA 14, ZAGREB
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoće li biti i malo duže od 19 sati,
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kako to sad onda ide....mi dođemo sa salvetama koje kanimo mijenjati ili ih unaprijed šaljemo ili..??
|
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |