Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:03
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Tako već može, fali nam malo ljepote iz tvog vrta

I pronašla sam ime onog lila luka - zove se tulbaghia violacea

Vidila sam na google i kod tebe da tjera komarce, sam se razmnožava lukovicama i dugo traje cvijet. Hvala što se brineš, evo ispunila sam ti želju nije 100 slika, ali bit će...Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:05
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Lantana a danas cijeli dan mislim na tebe i sve ti hoću poslati pp a ti pišeš da je unuk otišao....tako sam se rasplakala....baš mi  je žao...

Vidiš Proljeće to je neka tajna veza, doći će oni ljeti, a mi ćemo ići zimi gore i eto samo nek su svi živi i zdravi.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:07
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Znala sam da si sa unukom čim se nisi javljala par dana, dobro ste vas dvoje napravili pravi fotosesion. Te žuto- plave kombinacije su predivne....Thumbs%20Up
Baš sam razmišljala da imam jedno mjesto u vrtu koje je skoro pa stalno u hladu a pusto je i trebalo bi posaditi neki grm po mogućnosti zimzelen. Mislim da bi aucuba bila OK. I kod Bake u vrtu sam ju vidjela i ona je isto pisala da mora biti u hladu, malo ću se i sa njom posavjetovat.....

Znaš da voli slikati i stvarno voli cvijeće, barem je to naslijedio od none.
Aukuba je prekrasna, ali kad jena suncu svi joj listovi izgore, ima susjed ogromnu pa će biti mladih kad budeš htjela.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:09
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Dojmila me se ova žuto plava kombinacija. Stolisnik, santolina, plumbago i lavanda ............odlične kombinacije!Clap

Hvala Bergenija i meni je to najljepši dio vrta, baš djeluje mediteranski.
život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:12
Žuto,žuto,žuto,pa malo plavo-super,predivno,mrak!!!!!

Pohvale tvom unuku za slike!!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:15
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Danas ti necu hvaliti lepotu cveca, reci cu ti samo ovo!

"Ma gde da smo, mi smo sa onima
koji su deo nas, upijeni u svaku kap
nase krvi, u svaku misao...
Nema odlazaka ni vracanja, daljina i blizina..."

tebi, hiljadu tvom unuku!

Joj Mimar, ma kako ti samo uvijek nađeš neke prikladne stihove. Kako kaže Vanja baš nekako dirnu u srce.

Hvala ti na ovim lijepim stihovima, djeluju nekako smirujuće, isprintat ću ih da uvijek mogu pročitati kad mi bude teško. smile79 
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:17
Hvala Triša i Lilly, nadam se da ćemo napraviti još puno fotografija.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:41
Za danas sam odabrala samo slike bugenvilie. Ovu godinu je posebno lijepa i puna cvjetova. Bila sam je jako obrezala i dobro kažu što je više režeš ona bolje raste i cvjeta. Ostavila sam sam dvije grane jednu prema gore i druga po ovom zidu da ga malo prekrije

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:53
smile94vau koja prekrasna bugenvilija, obožavam ih i žalim što kod nas kontinentalaca ne može biti vani cijelu godinu..ne mogu je se nagledati
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 14:23
Ti Lantana -hoćeš da nas ubiješ . Ide tebi to bar kod menesmile39 I jako interesantan cvijet ..1 cvijet a u njemu još jedan mali žuti -pa to je predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:29
prekrasna je bugenvilea,stvarno se super razrasla Thumbs%20Up mada mi je teško kod tebe izdvajati bilo šta kada je stvarno sve baš kako treba biti 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:39
super,divno...  nemam rijeci...fantastican vrt... stolisnik mi je odlican...  mislim sve mi je neznam sta bi izdvojila....Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 23:11
bugi ti je prekrasna...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 23:18
Kako je lijepa bungi, zastaje dah. A i kuća je prekrasna.smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 23:28
smile227Predivna ,najljepša koju sam do sada vidjela...
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 07:48
Mene su se bugenvilije jako dojmile kad smo bili prosle godine na Jadranu,ova tvoja je predivan primjerak smile71.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 07:59
jako neobična bugi!!1 ili su sve takve sa cvjetićem u cvijetu?? bome nisam zapazila kad sam bila na moru da je to tak ili  ??? čista petica 
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:41
Lantana prekrasna je. Pa nisam se ja bez veze njome oduševljavala...
Mislim da je i moja prilično porasla ali nisam sigurna da li će cvjetati, pa kada budeš imala vremena škicni kod mene stavit ću sliku...

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 23:56
Bugenvilia je jedina biljka za koju sam unaprijed znala gdje će biti posađena i kako ću je usmjeriti. Držala sam je u stanu na balkonu 2 godine u pitaru i ništa od nje, tek kad sam je posadila u zemlju je krenula, a ovu godinu je najljepša.

Hvala svima, ima ih toliko prekrasnih i ogromnih tu kod mene, kad stignem slikat ću ih. Ja čekam da mi ponovno procvjeta crvena i još se dvoumim da je uvalim u zemlju ili da ostane u pitaru.

Proljeće bila sam kod tebe i odgovorila. Wink
život je more
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:18
Lantana prekrasna ti je bugenvila, potpuno istu imam i ja na otoku u zemlji je posađena, a u pitaru mi je crvena nije još dala cvit.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.