Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 6869707172 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidila sam na google i kod tebe da tjera komarce, sam se razmnožava lukovicama i dugo traje cvijet. Hvala što se brineš, evo ispunila sam ti želju nije 100 slika, ali bit će... |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš Proljeće to je neka tajna veza, doći će oni ljeti, a mi ćemo ići zimi gore i eto samo nek su svi živi i zdravi. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš da voli slikati i stvarno voli cvijeće, barem je to naslijedio od none. Aukuba je prekrasna, ali kad jena suncu svi joj listovi izgore, ima susjed ogromnu pa će biti mladih kad budeš htjela. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bergenija i meni je to najljepši dio vrta, baš djeluje mediteranski. |
|
život je more
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuto,žuto,žuto,pa malo plavo-super,predivno,mrak!!!!!
Pohvale tvom unuku za slike!!!!
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Mimar, ma kako ti samo uvijek nađeš neke prikladne stihove. Kako kaže Vanja baš nekako dirnu u srce. Hvala ti na ovim lijepim stihovima, djeluju nekako smirujuće, isprintat ću ih da uvijek mogu pročitati kad mi bude teško. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša i Lilly, nadam se da ćemo napraviti još puno fotografija.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za danas sam odabrala samo slike bugenvilie. Ovu godinu je posebno lijepa i puna cvjetova. Bila sam je jako obrezala i dobro kažu što je više režeš ona bolje raste i cvjeta. Ostavila sam sam dvije grane jednu prema gore i druga po ovom zidu da ga malo prekrije
|
|
život je more
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vau koja prekrasna bugenvilija, obožavam ih i žalim što kod nas kontinentalaca ne može biti vani cijelu godinu..ne mogu je se nagledati
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti Lantana -hoćeš da nas ubiješ . Ide tebi to bar kod mene I jako interesantan cvijet ..1 cvijet a u njemu još jedan mali žuti -pa to je predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je bugenvilea,stvarno se super razrasla mada mi je teško kod tebe izdvajati bilo šta kada je stvarno sve baš kako treba biti
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super,divno... nemam rijeci...fantastican vrt... stolisnik mi je odlican... mislim sve mi je neznam sta bi izdvojila....
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugi ti je prekrasna...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je lijepa bungi, zastaje dah. A i kuća je prekrasna.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna ,najljepša koju sam do sada vidjela...
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su se bugenvilije jako dojmile kad smo bili prosle godine na Jadranu,ova tvoja je predivan primjerak .
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako neobična bugi!!1 ili su sve takve sa cvjetićem u cvijetu?? bome nisam zapazila kad sam bila na moru da je to tak ili ??? čista petica
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana prekrasna je. Pa nisam se ja bez veze njome oduševljavala...
Mislim da je i moja prilično porasla ali nisam sigurna da li će cvjetati, pa kada budeš imala vremena škicni kod mene stavit ću sliku...
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugenvilia je jedina biljka za koju sam unaprijed znala gdje će biti posađena i kako ću je usmjeriti. Držala sam je u stanu na balkonu 2 godine u pitaru i ništa od nje, tek kad sam je posadila u zemlju je krenula, a ovu godinu je najljepša.
Hvala svima, ima ih toliko prekrasnih i ogromnih tu kod mene, kad stignem slikat ću ih. Ja čekam da mi ponovno procvjeta crvena i još se dvoumim da je uvalim u zemlju ili da ostane u pitaru. Proljeće bila sam kod tebe i odgovorila. |
|
život je more
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana prekrasna ti je bugenvila, potpuno istu imam i ja na otoku u zemlji je posađena, a u pitaru mi je crvena nije još dala cvit.
|
|
Odgovori | Stranica <1 6869707172 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |