Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 7071727374 90> |
Korisnik | |
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek lijepo , jako mi se sviđaju slike, pakujci su prekrasni, također i hosta.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa, kamenjarka1, zvjezdica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj tvoj "visinski" vrt mi je savršen. U stvari, odlična mi je ideja da u njemu imaš i trajnice, i jednogodišnje, i manje grmove. Stvarno odlično izgleda. Hostice su mi prelijepe, ovdje na visini su sigurne od puževa (ima li kod tebe uopće puževa? )
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da bismo uživali u ljepoti cvijeća pojedinačno, ili u cjelini vrta, kiša nas nikako ne može omesti. U ovaj vrt dolazim bez kišobrana!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće,baš sam uživala
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve prelijepo...vrtnu orhideju svakako još poslikaj i pokaži nam kak izgleda kad potpuno procvate
|
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski, hvala ti, terasa mi je omiljeno mjesto, uvijek na oku, tako da volim i zimi nešto zeleno vidjeti, a ovi zimzeleni grmovi su uvijek lijepi; puževi nađu put, a ja pužomor
lucy, draga moja kamelia, hvala aurelia, hvala, bit će sličica, naravno arim, drago mi je da si svratila, a nadam se da ćeš ove godine do Tihaljine, pa i do mojih gušta
|
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo gledam i divim se toj ljepoti
|
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo na terasi i u vrtu prezident i multi blu vau
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da je pravo zadovoljstvo sjesti na terasu i piti kavicu okružena ovom ljepotom.
Hoste izgledaju zdravo i lijepo, a multi blu i president, neznam koji mi je ljepši
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je rapsodija od Klematisa WOOW !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia, kamenjarka, zvjezdica, korjenko, hvala
|
|
|
|
mava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2016 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa terasa!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7071727374 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |