korov na travnjaku |
Odgovori |
Korisnik | |
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 12:12 |
Na travnjaku na nekoliko mjesta pojavio mi se korov plitkog korijena koji se širi u krug. Za sad se bavim njegovim čupanjem u potpunosti, ali ne znam koliko je to trajno rješenje. Stavila bi njegovu fotku, ali ne znam kako. |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj. Iz vlastitog iskustva znam da je to jalov posao. Šišaj travnjak, šišat ćeš i korov i imat ćeš ošišanu livadu s livadskim travama umjesto engleskog travnjaka. Barem se to nama dogodilo. I digli ruke. Sad imamo i englesku i djetelinu i svašta ali i tratinčice i ljubice i opet je ljepo.
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, ja razbijam glavu sa istom stvari. i sad vidim da nema lijeka. znači ne preostaje mi nego maštati i zavidjeti drugima na njihovim travnjacima....
a da zgulim gornji sloj zemlje i ponovim sadnju??? jer meni ne smeta djetelina, ni tratinčice-dapače, slatke su nego baš taj prokleti zvjezdasti korov, ko da ptice rade gnijezda |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |