enkaustika-ajamina zabava |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Svibanj 2016 u 11:02 |
Netko pegla robu, netko kosu, ima nas koji peglamo kauč ali što ti dobro peglaš... i što je najvaženije tvoje peglanje ostaje i uvijek mu se možeš i ti i tvoji diviti....
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratih opet da vidim tvoj hobi i ostala zadivljena. Bravo majstorice
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne zna se koja je ljepša. ...divno...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna koja već visi na zide vlasnice.dimenzije 48x62
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ne mogu vjerovati.tynipic je uspio
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedne velike za moju prijateljicu.dimenzije su 57/39
naravno nije uspjelo stavljanje slike.pokušat ću ponovo
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršene!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti slike, lijepo si napredovala u toj simpa tehnici slikanja
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na posjeti dok mene nema
josipa to je vrlo neobična tehnika.nije klasična slikarska.to je enkaustika-pegla umjesto kista. slika se voštanim bojama i običnom peglom za peglanje veša
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas prvi puta uopce otkrila ovu stranicu ! Nisam ni slutila na sto cu naici !
Dokazala si da imas talent ! Slike su mi puno bolje i ljepse nego od nekih umjetnika koji su postali slavni cak i izvan granica HR ! |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ajama, tek sam sad pronašla ovu tvoju temu. Prekrasno, oduševila si me svojim slikama, pravi si umjetnik. Krasna tehnika i sama ću progooglati da se malo bolje upoznam njome.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka je lijepa.... Neću ni pokušati jer moj domet u crtanju je čiča Glišo a sada u zadnje vrijeme Pepa prase i Ben ( likovi iz crtića koje moja unučica obožava.....)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna uramljena za jednu prigodu
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |