Prijevoz do Ladimirevaca |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 16:55 |
Evo budući se bliži dan akcije, ja imam problem. Voljela bih doći tamo ali nemam prijevoz. Dali možda netko iz okolice Zagreba planira ići? Dali ima možda slobodnih mjesta?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da nemam auto za duge pruge gledala sam kakav ima prijevoz vlakovima, cijena povratne karte je 170, kn, sad mi baš i nije jasno previše ali u krajnjoj liniji ako se nitko ne javi za kombinaciju s autom, mislim da ću koristiti vlak!
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da imaš vlak, ali ne do mjesta održavanja ove akcije. Ili ćeš ići vlakom do Osijeka, pa odande busom... ili do Koške ili Bizovca, pa odande da ideš nekim busom ukoliko postoji kakva linija ili će te onda netko morati pokupiti u nekom od ta tri mjesta ili kako već...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonci i Slavončice da čujem tko će u subotu biti u Ladimirevcima i da vidim tko će čekati Zagorce i Purgere i Sanoborce - a kaj ja znam gdje, u Bizovcu ili u Osijeku!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice dođi u bizovac, a Ladimirevci su odmah dva koraka dalje... pa kada stignes ja dođem sa autom i pokupimo te!!!
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i tipkamo i čujemo se!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a mozemo se dogovoriti, ovisno kada stize vlak pa te pokupimo i u zdencima ili cacincima, sto je odmah do orahovice pa te povezemo autom... blize je i jeftinije
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |