Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica 123 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 23:41 |
.... razcvjetano ....
Rose , hvala na pomoci konacno su i moje slikice tu ! |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose , hvala za pomoc kod stavljanja slikica !
Ovo u tegli sam dobila od Natalije ! |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće Gute, baš mi je drago da možemo vidjeti i tvoje slikice
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raduje me što ću moći gledati kroz slike tvoj vrt i cviće koje je u njemu,a ovo što si pokazala je lipo
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute, koji je to kraj, lepog, Zagorja zelenog?
Bugica i oleandar su kak da si na moru! Baš lepeko! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno Gute
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno cvijeće imaš draga GF i baš mi je drago kaj ti je rose pomogla tako da možemo vidjeti sve ono što smo samo zamišljali iz tvojih opisa i priča.
lijepi pozdrav
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga GF, cvetje ti je zaista lijepo. fakat nam je "lepe ti je, lepe ti je, Zagorje zelene", ali i rascvjetano.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Guta Fee, skoro sam od prve uletila sa nečim .......... ufff!!!!
Prije svega pozdrav i dobrodošla od jedne koja je isto skoro kao nova!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne biljkice, oleandri, bugice, muškatle, dragoljubi ali meni oko uKralo ono ljubičasto u tegli, nesto dao kadulja i plavi hibiskus vanjski, ja imam mladice roza sa ljubičastim, ali tvoj plavi je WaaaWWW!!!! Pa ako želiš, i imaš mladicu tvoga možemo se mjenjati!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Freeland44 , uopce nije problem , nek stignem u HR i ja ti saljem mladicu , da ju slucajno nebi uspjela osloboditi , ima sjemena ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga TaTjana43 , hvala tebi za lijepe rijeci , samo ti ozdravi i ja nek stignem u HR , gledati cemo i moje i tvoje cvijece u zivo ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara , sad me razumijes kad sam pisala a sam zalosna ! Kad si sama cuvas drukcije je nego kad moras nekoga stalno moliti da pazi da se ne posusi i cak ugine . |
|
Odgovori | Stranica 123 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |