Lula - nekad prije |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:51 |
...naravno ako zatreba i sada...
Moja prva ljubav, kako bi razveselila svoju dječicu bila je, crtanje razno raznih motiva....window color
htjeli su i Snjeguljicu i sedam patuljaka i neznam kako se u toj priči pojavio medo, ali eto oni su tako htjeli
moj leptirić je oduvijek doslovno volio leptiriće ...a mama joj je crtala u svim bojama
A ja sam oduvijek voljela Sarah Kay...pa sam tako dala ime svom leptiriću-slično ne baš isto
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro mi došla na ovu stranu foruma... obožavam windowsice... radila sam ih i ja... školski prozori su mi bili puni...ali, d aja ne hvalim sebe na tvome prostoru (imat ću za to prilike na svome )...
slike su predivne i kao i sve, i ove radove si dovodila do savršenstva što se tiče urednosti... i kako je ono netko spomenuo...sve uvijek uradiš do kraja...ništa ne ostaje nedovršeno, nedorečeno, onako, da visi u zraku...već stoji čvrsto, uredno i potpouno na zemlji...odnosno, u ovom slučaju...na prozoru... bravo lula...nisi me razočarala svojom prvom ljubavi |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hval ti na komplimentima...ali u životu znam jedno ili se treba potruditi i dati sve od sebe u okviru svojih mogućnosti ili jednostavno pokušati nešto drugo...
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš tako...slažem se sa tobom, potpuno...
|
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Lula i na ovaj forum. Vidim da nas je sve više ovdje. Radovi su ti jako lijepi (kao i decoupage)
|
|
ANĐELKA
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super....mogu zamisliti dječje veselje
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Draga Anđelka,
mnataša 1 i mamaa ...jesu veselili su se...
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ih zamisliti...
|
|
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako su izgledali...jer nakon toga su išli u vrt skupljati čokoladna jaja i zečeke i štošta im je donio uskršnji zeko ( čitaj mama)
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, znam tog zeku...svaki dan ga susretnem u ogledalu... (jest da mu s enekada baš i ne obradujem kada ga vidim, s obzirom kak zgleda....)
|
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo! Vjerojatno će i dječica biti umjetnici na mamu!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo draga Lula za ove krasne radove, ali najviše bravo za ljubav i iznimno roditeljstvo koje daješ svojoj dječici... Mislim da na ovom svijetu nema dragocjenijeg dara kojeg im možeš dati...
A sigurnost s kojom tvoja curica drži bočicu windows boja govori sve... mamina kreativnost jednostavno je prejaka i logičnim slijedom samo se nastavlja kroz djecu....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje...eto moram priznati da mi je lijepo i na ovoj strani foruma. Sve moje kracije i rekreacije ...nastale su iz moje potrebe da svoju djecu izangažiram, maknem od tv-a ( kojeg osobno jedva da gledam - osim kad peglam) i igrica na kompjutoru. Ispočetka sam time malo kratila vrijeme dok su bili maleni i pajkili...ovi windowsi, čak su donjeli i nekakavu zaradicu, pogotovo u doba Uskrsa i Božića, jer mnogima je to lijepo, ali kao nemaju vremena ( čitaj neda ime se) pa da ipak i oni razvesele svoju djecu. Nije mi bilo teško...
Žao mi je jedino što u to doba nisam imala digitalni fotić, pa slikice postoje, ali samo u papirnatom obliku...a skenera nemam da ih podijelim sa vama. Widowsi imaju puno mogučnosti kombinacija. Od mogučnosti rada na adhezionim folijama, pa tzv mobile folija od koje se rade prekrasne stvari....tipa ukrasi za bor , jaja...lampioni u kombinaciji sa debelim kartonom. također ju je moguće dok je još mokra nadograđivati...stavljati glitere , razne sitnije šljokice, kamenčiće , umjetno cvijeće. S njima se može raditi na slikarskom platnu i daje lijepe reljefne slike. Da, postoji i prah nemogu se sad sjetiti kako se zove, ali vidi se na slici sa uskršnjim motivima na zeki koji drži cvijeće koji se posipa i daje dojam krzna...onda se može kombinirati sa žicom i raditi prekrasno cvijeće ili što god vam padne na pamet....eto...nije da to više nevolim i danas znam još crtati svima koji požele...po mojim prozorima ih još uvijek ima, ali nekako sam probala sve mogučnosti i pomalo se zasitila...
Popodne stavim svoju drugu ljubav ( moram priznati, imam ih podosta)
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lula ti me iz dana u dan sve više oduševljavaš...kreativna moderna mama kakvu bi svako dijete samo poželjeti moglo...
i ovaj tvoj hovi mi se jako sviđa...sarah je i meni uvijek bila preslatka...
mogu samo ponoviti...drago mi je da sam te upoznala...makar na ovaj virtualni način...
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreco ...to je zazo kaj su mu otpale uši, a prema potrebi se pretvara u zubic vilu, djeda Božićnjaka, joj jedino je sva sreca da za Sv. Nikolu kum a ujedno i susjed sebe obuće u Nikolu a sina u krampusa...moram naći negdje imam sliku...a ovi bris ispod stola...ha ha, kako se boje krampusa ( doduše više ne)
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja....i meni je drago da sam upoznala tebe, i ti imaš punoooo raznih vrsta hobbija....pridruži nam se...
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam @lula da si strašna i s nestrpljenjem čekam dalje!
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |