umjesto normabela ))))) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
marival
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 21:32 |
evo prolazi i 8 sat kak gledam ase predivne radove .... stvarno cure ... ovo je melem za srce i dusu .... svaka od vas ima ... ono .... nesto svoje posebno fascinira kada vidim iste vrste salveta a opet totalno drugacije samo mjesec dana radim decoupage ... tj. ucim decoupage ... i sada sam u takvo fazi da bi cijeli stan obukla u njega |
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marival, dobrodošla!
nadam se da će uskoro biti i nekih slikica kod tebe!
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Božica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad slikice....
|
|
Božica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamo.....
|
|
Božica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I molim te ...zamjeni naziv svog foruma tu ti normabel neće trebat
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marival dobro nam dosla
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla u klub "umjesto normabela" ilitiga decoupage
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
marival
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure na dobrodoslici ( sad mi jos sapnite kako da vam slike postavim )
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla ....i dugo tipkala sa nam pošaljem ti na pp..kako postaviti slikice...
|
|
marival
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://img688.imageshack.us/gal.php?g=picture142z.jpg
hvala na uputama ... ali nikako ne uspjevam da mi se tu slikice vide pa evo link na sve moje radove do sada |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marival na imageshacku kad otvoriš svoju slikicu koja je tamo spremljena sa desne strane na dnu strane se pojave linkovi kopiraj onaj gdje piše Forum i mora se ovdje viditi slikica kad ju staviš u post
p.s. i otvori svoju temu u galerijama jer je netko od moderatora ovu prebacio u brbljanje jer se samo pričalo bez slika
|
|
marival
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok ... idem ... idem
|
|
Stella357
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, salvetice, boje, .... normabel je 0:)))
evo i mene k vama kreativkama |
|
Stella357
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme
|
|
Zlata Radošević
Novo sjeme Pridružen: 04 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična je zamjena za normabel , no tražim frendove za razmjenu salveta !!!Javite se
|
|
s.stefic
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ih preko 3000 - javite mi koja Vas interesira tematika. Klinac mi sutra ide na skijanje i onda ćete morati ćekati 10 dana dok se ne vrati i sve postavo na forum. Ali, ima ih, ima......
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdravcic ovoliki
moze zamena salvetica...moze..valjda ih svi imamo brdo :) |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi imamo očito brdo salveta - decoupage izaziva ovisnost, ali slatku ovisnost. Svaki puta obećam sama sebi da više neću kupovati, ali onda vidim neke koje su mi baš posebne.... i naravno.....opet kupim..... |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |