Flora by Floramye |
Odgovori | Stranica 123 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:04 |
Već dugo vas pratim i uživam u šetnji vašim vrtovima. Ima ih zaista prekrasnih! Svoj vrt uređujem tek zadnjih par godina tako da je vrt još uvijek sav u povojima. A i stalno nešto premještam, kako bi izgled na kraju bio što bolji. Još vijek učim......
Kako nam dolazi proljeće, tako sam i ja odlučila da ove godine, zajedno sa njim, otvorim svoju temu i pokažem vam svoju malu zbirku.
Pozdrav svim cvjetoljupcima i njihovim prekrasnim vrtovima u kojima se nađe bezbroj ideja!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Djevojko draga,već si dve godine na forumu i još nisi pokazala svoj vrt!!!Hajde nam sad otvori vrata svog vrta da vidimo i tvoje lijepo cvijeće!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se komentaru MK...pa što se čeka?
Iz pouzdanih izvora znam da se tamo kriju mnogeeee krasotice! Čekamo slike...požuri se! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znam, Mali kaktus. Ali samo je stvar vremena! Mala djeca, MM terenac, posao, vrt nije uz samu kuću..... Jednostavno se rastrgneš između svih tih obaveza. Kako ja volim reći, stalno nešto čeprkam i čeprkam, ali onda ne stignem sve to još i poslikati.
Moja velika želja je da jednoga dana vrt bar donekle nalikuje onima iz časopisa ili sa ovih naših stranica, da se ustanem u ranu zoru i da imam gdje popiti kavu i pročitati dobru knjigu. Još uvijek se sjećam prvog broja časopisa Moj lijepi vrt i slike na naslovnici!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye, dobrodošla...konačno!! Gdje su slike??
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa konačno da vidimo i tvoj vrt! Požuri nestrpljivo čekam slike!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna slika šafrana otvorila je vrata tvoga vrta
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, Karmen, Dijana 7566, veliki pozdrav
Kod mene su za sada samo ova tri cvjetića jedini ukras vrta. Osim brda neke sitne puzave trave koja je već uspjela i procvjetati, ali............jučer je bila radna akcija i ona se baš nije dobro provela!
Kako se što bude budilo i pokazalo u svom najboljem svjetlu, tako ću vam i ja stavljati slikice.
|
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Moon!
To mi je i bila namjera, da zajedno sa dolaskom proljeća pokažem cvijeće onim redom kojim se pojavljuje u vrtu.
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep početak teme!
I dobrodošlica, ne tebi (ti si već uhodana ) nego tvom vrtu. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo lijepe proljetnice
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si odlučila staviti slike,već se vidi da tu bude puno toga zanimljivoga
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinica, Mali kaktus, Kamelia, hvala!
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye, ona neonsko-ljubičasta boja šafrana je očaravajuća! U očekivanju sličica tvoga vrta, šaljem ti lijep pozdravčić!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oooo....lijepo, lijepo....samo naprijed s foticem
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Floramye, uvijek mi je drago vidjeti početnika koji ima želju i volju da stvori vrt.
ako te nešto zanima, pitaj jer svi smo mi bili početnici i najviše naučii na svojim greškama. sviđa mi se tvoj potpis i neka ti on bude vodilja i u stvaranju vrta. |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep početak za proljetno buđenje.
|
|
Odgovori | Stranica 123 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |