Plitvice |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Rujan 2007 u 23:03 |
Evo mojih slika iz 4 mjeseca ove godine...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plitvice su prekrasne....bravo Andrea!
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad si mi probudila nostalgiju.... Moram hitno na Plitvice, nisam bila dugi niz godina, a ljudi kako su samo krasne....
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo doživili smo i snjeg mi dalmatinci... ali ne ove godine i na kraju šlag... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim, mislim.... Ma što ja uopče mislim, bilo bi najpametnije pokupiti dječicu i otiči ponovi sve to vidjeti uživo dok nije zahladilo, ali kad vidim Donatine slike, i zimi su Plitvice PREKRASNE.... Ma ljudi moji ima li još igdje ovakve ljepote kao kod nas ?
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Ne zna se kad je ljepse. Ja vec dugo nisam bila na Plitvicama....svaki put se ne moze radi necega....ako putujemo na jug, iza sebe vec imamo dugi put pa smo umorni....dok smo tamo (u sibeniku recimo) ne da nam se voziti par sati tamo pa nazad "samo" radi toga....a kad se vracamo onda putujemo uglavnom po noci i nista od toga....
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da si ti više nostalgična za morem...i suncem.... snijega imaš napretek.... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa jesam, to je tocno. Bilo bi cudno da je drukcije. A ovo gore sto sam pisala, to se odnosilo na putovanje na godisnji...znaci lito...Bilo kako bilo, ja nikako do Plitvica.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plitvice eh kad se sjetim
kad sam bila djevojka cesto smo isli na jezera između ostalog i na plitvice kako sam se sad vratila nekih 5.god unazad ...... prelijepo zaista |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh da zaboravih
za dalmatince i snjeska |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno i slike Plitvica,
bravo cure
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam nikada imala priliku posjetiti Plitvice, baš mi je žao zbog toga, ali nadam se da ću jednog lijepog dana vidjeti tu ljepotu svojim očima
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plitvice su nesto najlepse sto sam videla
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaš kako se kaže 'slika vrijedi više nego tisuču riječi'.u slučaju plitvica doista je tako.mislim da nitko riječima nemože opisati tu ljepotu
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno vodeno carstvo...
Bio sam svega jednom... |
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na povratku s mora "riskirali" smo dan za Plitvice neću puno pisati treba uživati
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mamino zlato zna uživati
na ovom brodu smo se vozili |
|
sutra je novi dan
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako divna tema,a samo jedna stranica
Evo kako sam dozivjela Plitvice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |