Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica 123 120> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 11:29 |
Vrt u proljeće
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šarenilo travnjaka
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Višnjica cvate, ko mladenka je a plodića nakraju, jako malo
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrc, ova vrsta mi je sva nestala. |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maca Maca
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mačak Nero
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hani i Barni
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su plodovi 2008 i 2009, dok ove ima i drugih vrsta samo nisam stigla slikat.
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetić moje Aloe |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam jagode, al ih ove sezone nesmijem jesti.Cvatu i sad i plodovi se crvene, puževi se goste na veliko |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla na Forum! lijepo je vidjeti i proljetne slike,
trešnja u cvatu me uvijek obradije, ti si stvarno SRETNA osoba |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Mali Lovro se ima gdje i sa kim igrati. Užitak za bebicu. Tikvice su super, šefi , nadam se da budu imoji takvi. Sretno!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj macak ima ime kao moj pas ,zelim ti dobrodoslicu
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us među ljubitelje Uploaded with ImageShack.us i kućnih ljubimaca Uploaded with ImageShack.us |
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo,dobrodošla
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ti je okolina, posevno višnja u cvatu. Dobrodošla
|
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao i sa svojim vrtom.
A "životinjice" su slatke. Čini mi se da je tvoj pas treći od iste vrste ovdje.A možda sam pogriješila.....
Čekamo dalje sličice...
Vau,vidim da si žensko. Sorry zaveo me nick!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i od mene ......i za početak predivnoooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao Lovro, sad ti nema povratka, postat ćeš ovisan o ovom forumu bez obzira o kojoj se temi radilo. Netko je napisao, negdje, kao da te je Borg asimilirao . Lijepo se je sjetiti proljeća pomoću tvojih slika! Maca, Nero, Hani i Barni; njima poseban pozdrav i !
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe fotke si nam poklonila, a hani i Barni, mali pozeri, su mi legendarno ispali na slici !
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica 123 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |