Delonix regia |
Odgovori | Stranica 123 9> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 17:28 |
Nedavno sam dobila sjeme Delonix regia (Flamboyant ili ognjeno drvo, sa jarkim crvenim cvjetovima)i upravo mi je jedno niklo
U loncu naraste oko dva metra, cvijeta od svibnja do listopada, a izgleda ovako Držite mi palčeve za sreću, jer ako uspije preživjeti kod mene, bit će sjemenki za sve zainteresirane |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divnoooooooooooo
nadam se da će narasti veeeeeeeeeliko :)
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U međuvremenu sam malo švrljala po netu i pronašla sam par podataka koji bi mogli biti zanimljivi...
Delonix regia potječe s Madagaskara, drvo visine od 3 do 10 metara, plod je mahuna, prija mu puno sunca (baš se pitam zašto ), minimalna temperatura je 3 stupnja...i ne pitajte me gdje ću ga držati preko zime, ako mi preživi... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako nikako drugačije a onda polegnutog
ma valjda ne naraste odmah na 10 metara
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno i ja bi sjeme ako ti uspije (držim palčeve)
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U loncu naraste oko 2 metra, a u prirodi od 3-10 metara...što se sjemena tiče, ako mi uspije preživjeti, poslat ću svima tko god želi, ali još ćemo malo pričekati, tek je proklijalo
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnoooooo
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow!!!
stvarno je prelijep... list me jako podsjeca na albiciju nadam se da ce ti uspjeti uzgojiti ga |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako dobro!!!!
Dada ja ako treba dolazim po sjeme u Brod. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čudesna biljka, odnosno stablo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je rođakinja albicije, s njom nećeš imati problema, usijat će ti se sama kad napravi mahune. Stablo je predivno. Želim ti uspješan uzgoj.
Ne preporučam se , albicije sam se jedva riješila. |
|
Nimloth
Nedavno posijan Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stablo je prekrasnoooooo! Očekujem mahune čim se pojave ;-)
Samo još moram razmisliti gdje bih ga posadila, naime zbog nagomilavanja viška biljaka.
|
|
El adhe Alqualonde
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ovako napreduje moja sjemenka, nakon samo dva tjedna...
Naravno, i dalje držite palčeve za sreću |
|
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, kakvo egzoticno drvo! Gdje si ga samo nasla? Super, nadam se da ce uspjeti i veliko narasti!
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reno, sjeme mi je poslala jedna dobra dušica...Drago mi je da ti se sviđa.
|
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da mi probamo pogađati koja je to dobra dušica!!!!
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa mogli bi napraviti novu igru :"Pogodi tko mi je poslao sjemenke?"
|
|
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo drvce rapidno raste...evo nove fotkice
|
|
|
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da licitiramo za jednu od tih što su ti iznikle?Evo nudim početnu cijenu 10 kn.
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična početna cijena ...ali moje biljčice su već dobile vlasnike, iako su još kod mene...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |