Mentha Pulgium |
Odgovori |
Korisnik | |
Brajks
Novo sjeme Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 16:09 |
POzdrav ljudi!
Zanima me par pitanja :) Ova menta mi raste ispred kuce, ima jako, jako intezivan miris na pipermint, zanima me da li je to menta pulgium, i koliko je otrovan taj njezin sastojak Pulgium, da li su opasna samo eterična ulja od te mente.... i smije li se caj radit od te menta?? ima ko ovdje mozda da ga radi ? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Brajks
Novo sjeme Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni izgleda kao pulegium:)) vidjeti ćeš dal će imati male kuglice cvijetića pod pazuhima listića, al izgleda sad kao da je :)))))
biljka je apsolutno sigurn aza oralnu upotrebu u obilku infuza, kako si i sam rekao opasost je samo kod eteričnog ulja, dakle čaj može, dapače :))) |
|
Brajks
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super super....puno fala :) :)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |