Drvene narukvice |
Odgovori |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 14:05 |
Pozdrav, već se neko vrijeme zabavljam decupage tehnikom i imam hitan problem, trebam drvene narukvice, kakvih se moglo kupiti u NB hoby artu u Kustošijanskoj, ali što vrijedi kad ih nema već tri tjedna, molim da mi netko od teta salveta javi gdje ih još mogu nabaviti ( područje Zagreba). Hvala unaprijed!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno je prošla baba s kolačima, ali čisto kao ideju za recikliranje u nedostatku drvenih narukvica skupljam ostatke krep-traka, tj. kartonske kolutove jer se lijepo daju pošmirglati, prefarbati, doraditi nekom laganom masom za modeliranje, itd. i decoupirati i stanu na zapešće
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kami na ideji i ja tek sad vidjela tvoj odgovor, obzirom da dugo nitko nije ništa pisao nisam više pratila. U svakom slučaju dobra ideja i povoljnija od drvenih.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |