višak kaktusa |
Odgovori |
Korisnik | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 21:21 |
Imam nešto (cca 15) cereusa. to su oni što narastu uspravno i gadno bodu.
Ali zato fantastično cvjetaju, ako imate strpljenja počekati koju godinu. Javite se na privatne poruke pa ću vam ih poslati |
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera4 da li bi nam mogla okačiti fotku da vidimo kako izgledaju i koja je vrsta?
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Porodica je brojna, neki od članova su:
* Cereus adelmarii * Cereus bicolor * Cereus comarapanus * Cereus fricii * Cereus horrispinus * Cereus jamacaru * Cereus pachyrhizus * Cereus spegazzinii * Cereus trigonodendron * Cereus vargasianus |
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko otprilike treba da procvjetaju?
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ovo su kaktusi od vere4, ali na mom balkonu, stigli nedavno
Ti kaktusi rasu u hrpama, gadno bodu, vole sunce i imaju fenomenalan cvijet koji jako kratko traje
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji od ovih kaktusa Vera ima u suvišku?
|
|
dora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj:
|
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja misllim da to nije Cereus već Echinopsis. Cvatnja ne bi trebala biti problem jer ovi kaktusi dosta brzo i sa sigurnošću cvatu.
Gdje nam je Vera, zašto se ne javlja na ovoj temi?
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam vidjela ovu temu. Nemam više viškova, ali druge godine će narasti novi. Zapamtite me pa se javite u proljeće. Bez ikakvog ustručavanja. Rađe ih poklonim nego da ih bacam, a moram ih skidati jer iscrpljuju stari kaktus na kojem rastu.
ovo je ako slučajno netko ne zna kakvi su im cvjetovi. Onaj straga je od dan prije i već se malo zatvara |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam im dala svakom svoju sobu, ali su i dalje blizu
|
|
dora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro izgledaju i ovak - razdvoejni
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |