Alma - upoznavanje |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:05 |
Neke ljubitelje salveta sam upoznala na decoupage forumu, vidim da je cijela ekipa ovdje. Ostilima cu se predstaviti nekim svojim radovima: |
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alma dobro nam dosla i dugo nam svoje radove pokazivala i tipkala se s nama.tvoji radovi mi se jako sviđaju,prekrasni su
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Jako lijepi radovi! Nadam se da ćeš uskoro staviti još svojih radova na forum. Dobro nam došla!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej alma!! baš sam se pitala kako to da te nema na ovom forumu....dobro došla!!
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima!
bubamaro, nisam znala za ovo, slucajno sam naisla i vidjela poznate nickove :)
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja sam milsila da ti znaš za ovo, mislim da neki članovi na onom forumu imaju link u potpisu, zato mi je i bilo čudno....
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma.. ja sam ti malo smotana prirodno :) :) :)
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
join the club!!! vidjet ćeš tek mene!
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Alma, vidjeh tvoje radove na drugom mjestu i moram reć predivno. .
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla alma i ovdje!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Alma! Radovi su fenomenlniGdje kupuješ ovu drvenariju u trećem redu?
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure :)
u getrou imas kupiti kajmak u tim malim kacama. Moja mama voli jesti kajmak, a meni trebaju kace! :) :) :)
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma evo i tu ću ti službeno poželjeti dobrodošlicu!!!
Radovi su ti više nego odlični. Ali me čudi da ti cure nisu rekle za ovaj forum!!!
U svakom slučaju lijepo da si nam se pridružila!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ciao Alma...dobro došla i ovdje
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alma, dobro došla...ja sam tvoje divne radove vidjela na onom forumu, ali se od doma iz nekog meni nepoznatog razloga ne mogu logirati na onaj forum pa nisam ni komentirala...
htjedoh reći da su mi tvoji radovi odlični i nadam se da ćeš dugo ostati na oba foruma
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti genijalni i bas mi je drago da si se pridruzila. moram izdvojiti prvi tanjur jer mi je to najdraza salveta!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Alma, pa radovi su ti super . Što nas je više to je bolje
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam bila na onom forumu i nema ti slikica tanjura. Stavi ih ovdje da ih svi vide.Ideš li uskoro preko grane (pitam zbog nabave kutijica)
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla, baš je zgodno vidjeti stare salvetice na posve novi način. Fenomenalono je kako svaki novi član donosi puuuno noviteta - ceker mi je fantastičan a afričke me salvete u srce diraju! Klimt, da... Klimt na novi, drugačiji način, svaki puta sve ljepši i ljepši.
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej Alma dobro nam dosla
radovi su ti odlicni
meni najdrazi ovi sa africkim motivima
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |