Fikus bambino |
Odgovori |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 17:41 |
Prekjučer me MM opet obradovao sa novim cvetekom. Tako sam postala vlasnica fikusa bambina. Tražila sam malo po netu, ali nisam našla ništa suvislo, pa ako netko ima više informacija jako puno bi mi pomoglo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam ga pod fikus lyrata, ali me zanima da li je bambino nova vrsta ili da je mali rastom. S obzirom da sam sa engleskim na VI, a prijevod koji je automatski je toliko nesuvisao, da ništa nisam skužila, šmrc
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm..to meni liči na ficus lyratu!!
A ne znam,uglavnom isti je ko i moj a moj se,navodno(tak je pisalo),zove lyrata.Ak ti bude šta pomoglo mogu ti reć kaj ja radim mom.Ništ.Zalijem ga svakih 10-ak dana i povremeno(povremeno znači,kad se sjetim)prihranim nečim za sobne biljke.U principu ništa posebno mu ne treba.Nemoj da je na suncu i propuhu.
Jedino kaj mi se ne dopada kod njega je ,kad je stariji,donji mu listovi otpadaju i onda je"gol".Nisam to samo kod svog vidjela.Sve starije,koje sam vidjela,su tako neki neugledni.
Ako je tvoj neka niža vrsta,možda mu se to nebude desilo.
Ja već razmišljam da mu veh odrežem(ionak je do plafona već)pa taj vrh zapelcam a ovaj možda sa strane pusti mlade.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |