Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica 123 243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Veljača 2008 u 18:25 |
Evo nekoliko slikica iz mog malog dvorišta, koje ima cca 60 m2. neki od vas imaju možda veću kupaionicu (mala šala):
Hrpa zemlje, pomješane s kamenjem, s kojom se borim već danima
javorika, lovorika, uz stablo mendula ispred podruma koji se još kopa
božur se već probudio
Passiflora, koju sam već obećala iskopati za aphro066
pogled na kameni vrtić i lovor višnju
tu se vidi iz boljeg kuta lovor višnja i kućica za ptice
izlaz iz dvorišta i passiflora
bršljan zeleno bijeli, ako je netko zainteresiran, lijepi je
Mislim da je ovo oleandar, koi se sam zasadio od susjeda
ovo je moj mali balkončić i jaglaci u košarici
Sretna sam što imam i tako malo dvorište, jer živim skoro u gradu, pa je i to zlata vrijedno, a najviše mi vrijedi za moju Trišu, pa smatram da je to ipak najviše Trišino dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim u izradi je i kamenjar...... biti će tu svašta zanimljivo.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar bi mogao biti super... svidja mi se krug od kamena kako je napravit
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ps. i nije bitna velicina dvorista nego kako je ta povrsina iskoristena!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno.Jaglaci su a tek ona pasiflora na ulazuu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, okrugli vrtić je napravljen suhozidom - mi bi rekli gromača, a ispod je najlon, što mi je savjetovala Shasha, a sad na onoj hrpi zemlje, kad je očistim namjeravam još jedan ili dva manja, jer imam kamena u izobilju.
|
|
RIJEKA
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Stvarno je predivno!
Kao što su i drugi rekli, nije bitna veličina već ugođaj!!! |
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je Triša.
BRŠLJAN....brrrr. Bršljan mi je lijep, ali samo u tuđem dvorištu. |
|
...štihača je zakon...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Više ne gledam ničije slike tako dugo dok proljeće ne dođe i ne rascvate se nešto i kod mene.Noćas sam sanjala tvoju pasifloru,a kako tebi božuri već niču sanjala sam i svoje božure u cvatu.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam presadila kozjak u jednu veliku vazu i neki grmić, koji cvate žuto, neznam mu ime - pa pomozite.
|
|
RIJEKA
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bas super Triša kamenjar je jako zanimljiv |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša prekrasno....ovaj drugi grm ti je
kostriš,Senecio cineraria |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Donata, prolistati ću malo nešto o njemu, hvala vam na komplimentima, još će biti kamenih krugova ili nekih drugih oblika.
|
|
RIJEKA
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja slika - fenomenalna kombinacija...
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je ljepo Triša! Tvoj raj u malom! Kameni vrtić ima baš mrak oblik! To budu bile tri nijanse nečega?
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera hvala ti. Nije veliko imanje kao tvoje, ali kao okućnica je sasvim dovoljno pa kako sam si dala u zadatak kad budem u mirovi posvetiti više pažnje dvorištu, sada se trudim, Doduše kuća još nema dole gotove zidove, niti fasadu, pa neće biti baš tako lijepo, ali ja uživam svejedno.
|
|
RIJEKA
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, I like it! Bravo!
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša vrt ti je prekrasan
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalam, jako me veseli što čitate, pa evo još malo slika iz Trišinog dvorišta.
povezana dva vrtića, a otraga jedan mali u kojem su crvene rudbekije.
U desnom su samo cinije,koje pomalo izlaze, a u lijevom su kale i ljiljani (ništa nije izašlo).
Ova dva vrtića su malo ispod mendule(badema), ali sunce dolazi do njih.
U prvom većem su noćne frajle (slabo izlaze), kojih imam u posudicama pa ću ih dodati-želim da mi budu samo one.
U malom vrtiću su pak Mikičine (ili od njene susjede-ma nije važno) hortenzije, koje još stoje, ali ulažem puno nade u njih, jer je to ipak s našeg prvog forumaškog druženja.
Djetelina je prekrasna zelena, s kapljicama jutarnje kiše, ali još ne cvate-mislim da ću i nju ograditi kamenjem, jer kad kosim......
U kamenjaru čuvarkuće bujaju, evo jedne najveće
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica 123 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |