Uradi sam - kako? |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Srpanj 2007 u 21:37 |
Ovako izgleda trenutno moja potkova koju bih htjela dovesti u ljepše stanje!!! A i praporac je kraj nje koji ipak malo ljepše izgleda!!! Dali imate savjet što učiniti? Kako učiniti? S čime je prelakirati itd??? Ažurirao andrea01 - 11 Srpanj 2007 u 21:40 |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potkovici bi trebala skinuti prvo ovu hrđu pa onda je prefarbati u temeljnu boju za metal (koju hoces)
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea,ja ti to sve auto sprejem rješavam. Ošmirglaj ju i kupi neki sprej,boju koju hoćeš i samo ju prešpricaj.Ima sprejeva i u onim hoby dućanima no u pevecu i baumaxu su jeftiniji oni za aute
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji dečki doma (MM i sveki) napravili čitav ing. rad od obnove boje na mojoj potkovi! Dali ti sprejevi pucaju možda? Baš sam danas gledala kak MM spreja svoje brodiće, pa sam odlučila na jesen i ja ofriškati moje teglice!!! Prvo ću uslikati stare, a onda ću dodati novi izgled!!! Bilo bi lijepo da i vi tako nešto napravite! Ideje su uvijek dobro došle! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga,ja svoje tegle stalno bojam.Kao što si i vidjela,sadim u sve i svašta.Ovo kaj sam ti rekla je ono kako ja radim.Ako je auto sprej ne puca(zamisli prešpricaš auto i na suncu ili kiši ti spuca ili ga kiša opere)Tegle koje imam već par godina i nisu puknute ali su zmazane od trave,vode,sunca...prešpricam i mogu poslužiti još koju godinu
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da već sad vapim za
Uopće ne razmišljam koje nebuloze pitam!!! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad kad te sunce opali,tek onda bumo nebuloze čuli,ali bar bude sunce krivo(bitan je dobar izgovor,jel?)
ti bar imaš izgovor,koji da ja za sve ove gluposti da nađem
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, to je samo izgovor!!!
Sad si me... da stvarno razmišljam o izgovorima!!! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nisam nijednom neki dobar izgovor našla pa sam odustala
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ove vrčeve, u sasvim solidnom stanju su, i sad ne znam dal bi ja njih mogla iskoristiti za"preljev" vode kad ću baru raditi!?.ne znam hoće li oni izdržati duži period vani na suncu,kiši,snijegu...
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma naravno da hoće, moraju, ja ti to uvijek tako i naravno da se sve dobro završi. Samo po zimi prije smrzavice i leda (ako si na kontinentu) isprazni i osuši da se ne zalede i ne popucaju od hladnoće, a sunce im sigurno neće štetiti. Vidim vidim biti će uskoro nešto jako dobrrrrro i kod tebe.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još sam na sakupljanju ideja,preko zime to na papir stavljam a u proljeće valjda realizacija
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi ih stavila tako da preljevaju jedan u drugoga, pa i pod cijenu da kojeg moraš bušiti za ulaznu cijev od vode, ali ne znam s koliko prostora raspolažeš. isto tako se dovod vode može rasporediti u razbacana sva tri pa da svaki ima svoj ulaz i preljev, pa bi se moglo ....... joooj samo da imam kamena, novaca i vremena bilo bi još puno toga, jer ideja imam puuuuuno
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh i ja imam puno ideja al nikako da ih u jednu dobru stopim sve
To sam i ja mislila,više tih vrčeva staviti samo ne znam kako bi to izgledalo.Možda da su svi jednaki,ne jednake veličine nego oblika,al ovako si nikako to ne mogu zamisliti.Da ih sve u isto ofarbam možda!?
Prostora imam dosta,da sad ne opisujem a u metrima ne znam,imaš slike u topiću"moj vrt u slikama" ili sl.E ja bi desno radila,od kuće do one "šupe" dolje,na toj strani
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ću otići malo tamo, a onda klince u kadu. Svi vrčevi su u normalnim bojama i ne vidim potrebu za bojanjem, a to što su različiti po meni im tek daje čar.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo,a ako i nebudu dobro izgledali,najmanji će problem biti njih prefarbati kasnije
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao , ostavila sam svoj komentar tamo, a ovdje bi samo mogla jer meni treba još puuuuuuuno da dođem do toga svega.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK,pa ti imaš"baru" i tu mi savjeti i trebaju(i tamo trbaju isto) a što se tiče vrta,moj je 10godina star i najviša biljka je bila od 1m.koju sam kupila.Sve su to bile male biljkice(kom.9-10kn) pa sad to malo ljepše izgleda kad je naraslo(sad je taj isti kom.narasto do 200kn)
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve što ti ja mogu pomoći u vezi bare - no problem. Koliko volim da je lijepo kod mene toliko volim i da je oko mene. A što se tiče vrta imam još 6 godina fore.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta nakon 6 godina ideš u "penziju"(tu mislim da završavaš radove u vrtu) i ne misliš više ništ raditi
Meni je svaki vrt,svaki kamenjar i svaka biljka na svoj način lijepa,,bez obzira koliko košta i sl.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |