Athenin vrt |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 11:49 |
Ima tu prekrasnih vrtova. I sate bih mogla tu provesti gledajući vaše vrtove. A kad bi se onda brinula o svom vrtu? Moje biljke su moja strast.
Pokazat ću nekoliko slikica.
Za početak malo šarelnila...
Mala mirta, a gore lijevo je rodohiton kojeg sam posijala u rano proljeće i narastao je tek kojih 15 cm. Nisam sigurna da će to imati vremena procvasti ove sezone.
Eto izbliza to tako izgleda. Mislim da je Otok isto to sijala ove sezone. Hej, Otok, jesu li tvoji rodohitoni napredniji?
Mala prozorska kombinacija - ova trava koju vidite između nije trava koju nisam opljevila već je to prosenjak koji nekako nikako da pokaže mucaste glavice. Vidjet ćete poslije ima ga svuda po mom vrtu, a samo na jednom mjestu je pokazao mucice...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, pelargonije sa travom
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Athena, prekrasno.
Znam da si mi odnekud poznata - pa da rhodochiton, ništa od mojega, jedna sjemenka izniknula i kasnije i ona propala |
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ja neću samo tako odustati od rodohitona! Njegujem ove biljčice... pa makar da samo jedan cvjetić procvate.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božice grčka dobrodošla!
Ona kombinacija na prozoru je jako lijepa, zanimljiva i neuobičajena. Eto što može mašta ....
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće no kako ja obožavam šarenilo,oči su mi ispale na prvu sliku
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima. Ja sam sigurna da je pohvala vrtlaru kao gnojivo za biljke. Bar je meni tako.
Eto mojih ružica..
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo su prve gladiole ove godine..
Izbliza..
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad dragoljubi neobične boje..
Izbliza..
Neznam kako su ispali takve boje, jer svi ostali grmići su uobičajeni narančasti. Ako pokupim sjeme od tog grmića, ima li šanse da i slijedeće godine budu isti?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam čemu da se više divim,gladiolama ili dragoljubu
U principu ,iz sjemena se često dobije drugačiji cvijet, iz jednostavnog razloga(ok,možda ima i koji kompliciraniji no ovaj je dovoljan)pčelice to lijepo opraše i tako imamo svake godine neko iznenađenje.Pokupi ti samo sjeme,vjerojatno će niknuti baš crveni,zavisi koliko"oprašivača"imaš u dvorištu |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Athena, ma odlično je tvoje šarenilo! A šatirana crveno-bijela gladiola je
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno krasno, i meni ti je rodohiton riknul na žalost. Na kojem placu si kupila onaj šareni grm koji je na mojoj temi? Inače se zove polygonum painters palete i trajnica je tj, grm)
ak nije tajna od kud si? Jer i ja sam ga kupila na placu |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, od svih dragoljuba još nemam crveni, biti će jednog dana...
a za rhodochiton držim fige Kako se zove cvjetak na 2. slici? |
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana ja sam iz Međimurja, a šareni grmić (polygonum painters palete) kupila sam u Varaždinu na placu.
SilveK misliš na mali grmuć s ljubičastim cvjetićima? To je mirta, ima je i u bijeloj boji, ali ja je nemam, a kupila sam je nedavno na Mesapu, ti znaš što je to. To je lokalni sajam svega i svačega - za one koji nisu sjeverozapadna Hrvatska. src="http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot96.gif">
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj krumpirko malo mi je čudan, ima puno cvjetića, a lišće mu je skoro svo otpalo i sad narasta novo. Više je ljubičast nego zelen.. valjda će sve biti OK.
Ove godine prvi put imam samo žutie kadifice
No da... poslije slikanja sam ih zalila src="http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif">
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragoljubi su super
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam dosla!
Imas lijep vrt!!!
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do ove godine bila sam nekako skeptična prema dragoljubima, a sad me oduševljavaju, cvatu i cvatu, a boje su tako jarke i živahne. Definitivno posztajem ljubitelj dragoljuba. A tu na forumu sam doznala da su čitavi jestivi. Nisam se još odlučila i probati ih kao salatu... ali mislim da hoću... možda već sutra nedjeljna salata bude s dragoljubima...
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.
No svi vrtovi ovdje na forumu su prekrasni i koliko vidim velika ljubav svojih vlasnika, bolje bi bilo reći ljubavnika.
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |