Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 12:18 |
Evo, da i ja postanem piskaralo!
Znam da ponekad neću imati vremena za sve opisati, ali poneka crtica će se uvijek naći.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da počenem....
Nabavio dragi neke hrastove daskice, meni taman dobro došlo (pošto njemu nije zatrebalo) da napravim klupicu za vrt, jel* treba se malo i odmoriti od kopanja i čerupanja korova
Ovdje je sve počelo i završilo:
- mjesto "zločina" - garaža,radiona
- ovako je izgledalo poslije mojeg jučerašnjeg brušenja, rezanja, hoblanja & etc. radova
- a ovako je ispalo na kraju
- danas sam je još malo očistila i prebojala u bijelo, sad se suši
- vjerojatno ću je ukrasiti i salvetnom tehnikom i prelakirati
- dodatne slike mog podviga stavit ću kasnije (sad liječim žulj na ruci i pripremam mamce za ribičiju - da, da, i time se ja bavim kad imam vremena, naravno, sve po zakonu, uz položen ribički ispit , pa, nadam se da će biti nešto ovoliko)
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klupica je za 5+
bravo....tako treba a ne uvijek čekati muške
|
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žene su stvorene za sve super
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka ti cast!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo na napravljenom poslu! Uvijek se ugodno iznenadim koliko ima sposobnih i svestranih žena na forumu.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam je prebojala: kad se osušilo, primjenila salveta tehniku (uspjela naći neke leptire), sutra završni lak i onda fotkam konačni proizvod!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možeš u biznis...pravi klupice i prodaji
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe, očito da sam pogriješila pri odabiru faxa
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Monna.Kad uloviš neku ribetinu ne zaboravi je uslikati prije konzumiranja
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz tvojih usta u Božje uši!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno je klupica gotova!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klupica je načisto prekrasna...i baš je za vrt...totalno pogođena
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1, ti si prava žena! Možda zato što smo jako slične, pa te moram pohvaliti (usput pohvalim i sebe). I ja obožavam raditi s drvetom (hoblerica, ubodna pila, bušilica...), obožavam salvetnu tehniku, a i cvijeće. Moj muž nije bio zainteresiran za radove s drvetom, ali sam ga uspjela zainteresirati i danas je on glavni stolar u kući...to nas zabavlja i opušta, a uz to je i korisno, kao što se može vidjeti iz tvog dnevnika. Klupica ti je jako lijepa, uživaj sjedeći na njoj...zaslužila si! Bravo za tebe! Jedva čekam vidjeti još tvojih rukotvorina.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klupica je predivna, a ti si baš spretna s tim alatkama
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curice!
Povremeno dobijem "napad inspiracije" pa to pokušavam iskoristiti. I večeras sam pustila klupicu u promet, baš samm fino guštala!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super klupica!
I ja volim meštrijati!
Koja vrsta boje ona bijela?
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.........pa sve epitete su mi pobrale zemske ! ! !
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, kad sam bila u Pevcu, naišla na rasprodaju bijele emajl boje (koristi se za drvo i metal), kupila jednu od litre za 20-tak kuna i dobro mi došla. Baš ima lijepi sjaj i glatka je poslije sušenja, ako bude koja fleka, može se po njoj i vodom. Ovaj tjedan idem po crvenu, opet će mi trebati za majstorije Neću sad o tome pisati, već kad nešto napravim.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rijeka 53, hvala, drago mi je što si se sviđa!
|
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |