Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica 123 113> |
Korisnik | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2019 u 10:03 |
https://www.biovrt.com/vijesti/udruga-biovrt-poklanja-prirucnik-i-sjeme-za-pokretanje-vrtova-u-vrticima-i-udrugama/?fbclid=IwAR1B9z0HIVazmUkJfshWiVvGelFTs-QzDbn6jk3hulBTJxZfuUvlIOAoR
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Ima li koga mozda iz Amerike ili Canade tko bi mi mogao poslati sjeme ili dolazi u RH? Hvala
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Jučer sam kupila ovaj set.Jedva čekam da stigne https://www.wish.com/product/55c1c59085fbd842104f4c6d
|
|
dancika
Novo sjeme Pridružen: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje tete salvete, prvo da vas nagrdim što ste me navukle na ovaj predivni hobi. sram vas bilo!!! naime tražila sam ideje za uskršnja jaja i naiđem ja tako na vaš forum, a ono ajmeee, koji radovi. reko ovo je super idem i ja probati. forum sam pročitala od početka do kraja (više manje). pogledala većinu galerija. radovi su vam fantastični! puno toga naučila. hvala puno na korisnim i odličnim savjetima. tako ste divne i krasne, bez imalo škrtosti dijelite odlične savjete. hvala drage moje tete salvete.
|
|
Lilli28
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vecer curke.. nova sam pa mi treba vremena da vas pohvatam.. Ima li koja curka iz BIH, tocnije Brckog i okolice? :)
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebi vjerovali skoro sve su sami napravili uz pomoć pokojeg roditelja.Većina ih je na kavi i u šopingu.Lanjska starija grupa je imala tisuću pitanja.Ove pačiće nisam ni čula.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki,preslatka su ova dječica, neki imaju i ćuće, divni su! ova jaja koja drže, jesu li to oni sami lijepili!
hvala ti na odgovoru, rješila sam printom, imala sam samo 4 dana na raspolaganju pa nisam naručivala preko interneta! uf, ja sam daleko, od svega! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikići su preslatki - pravi majušni umjetnici
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki preslatka ti je ekipa!
Vidim neki još dude imaju!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje ovogodišnje uskršnje radionice.Prepala sam se kad sam vidjela kako su curuce malene.Neke još nisu ni izašle iz pelena.Bio je i poneki dečko.Međutim one ne samo da su bile preslatke nego i izuzetno talentirane.Za razliku od prošlogodišnjih curica,ove nisu puno tražile pomoć,a i radovi su im bili puno bolji.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A internet trgovina?Perlica npr.Brzo dođe ako nije pred vikend.Samo narudžba mora biti najmanje 50 kuna.A print?
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage tete salvete, hitno mi treba salveta na temu rođenja curice. ako ima neko kupila bi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i od mene SRETAN USKRS svima koji ga danas slave < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
jasmina73
Nedavno posijan Pridružen: 04 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretan Uskrs svim forumašicama ...........
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, hvala!
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izrezala sam leptire,namazala materijal,možda običnim ljepilom za dekupaž,možda drvofixom.Ne sjećam se.Zaljepila motiv.Pustila da se osuši i preko nečega ispeglala.Nisam lakirala.Na proljetnim cipelama sam lakirala skaj,ali platnene tenisice nebi.
|
|
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ki-ko,, može točna procedura za majicu :)
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, ukrali sa sušila???Pa nije opravdanje, ali mogu ih razumjeti, baš je super, pa nisu mogli odoljeti. Hvala na informaciji, ja sam na platnenim vrečicama lijepila običnim ljepilom za salvete, ali se nisam usudila prati. Ovo sa stiroporom radim već dvije godine, nisam sama došla do toga, nego se sjeto moj muž, kad su mi jednom ispale na pod iz neke posude. Dobra ideja! |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, kad si nalijepila majicu jesi li lakirala motiv. moram ćeri dekupažirati teniske.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |