Troskot,glava me boli |
Odgovori |
Korisnik | |
Karnevo
Novo sjeme Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 05:59 |
Svako dobro i sve pohvale!
Evo me po prvi put na forumu a i inace u Cvjetinfo.-u. Pomorac sam po zanimanju, u slobodno se vrijeme bavim uzgojem povrca za kucnu potrebu kao hobi ali ????
Imam problema sa korovom a najvise sa troskotom. U djardinu imam nekoliko mladih vocki a po sredini uzgajam povrce (nes ti umene povrca,pomadore ,rikula, salata,blitva itako). Kako je skoro ljeto a djardin mi je pun toga kazina. Molio bi nekoga da mi da savjet kako se rijesiti toga vraga,a i muka da bude jos gora prepuno mi je i puzeva. Sto ciniti a da ne zatrujem povrce koje imam posaditi ili je vec posadjeno.
Nevezano uz ovu temu imali ko mi dati web adresu sa idejama komina odnosnopopreta(male nase dalmatinske kucice u djardinu.)
Fala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
murtela
Novo sjeme Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za puževe napuni tegle od kiseliša sa pužomorom i rasporedi po krajevima vrta.Puži će biti privučeni i ući će u bocu i tu ostati.samo pazi da u teglu ne uđe voda,polegni je nakoso. Vrt ostaje čist i nezagađen a puži polako nestaju.
|
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja muke mucim sa troskotom , ne znam za niosta drugo osim motiku u ruke i u boj, ja ga se postepeno tako rijesavam...
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posadi druge biljke koje zaklanjaju zemlju: indijsku jagodu, dobričicu, tratinčice, origano, pa za troskot neće ostati mjesta
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |